Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Aile / Yılbaşı Gecesi Evinizi Renklendirecek 5 Masa Düzeni Önerisi >>
0

 

 

Yeni yıl yaklaşırken sizler için derlediğimiz sofra dekorasyon önerileri ile misafirlerini şımartabilirsin.

Öncelikle sofranda olmazsa olmaz yılbaşı ile bütünleşmiş aksesuarları kullanabilir, eğer elinde yoksa kendi zevkine göre edinebilirsin. Yılbaşı sofra dekorasyon konusunun temel parçalarından olan mumlar mutlaka masanda yer almalı. Mumların yanında kullanacağın kristal veya cam objeler ile ışıl ışıl görünen bir sofra elde edeceksin... Kullanacağın canlı çiçekler ile sofranızı renklendirebilirsiniz.

 

     

 

İlk yılbaşı sofra dekorasyon önerimizin başrolündeki renk; kırmızı. Şamdanlar ve kozalakların görüldüğü masada, yılbaşı sofra dekorasyon masası için hayal edebileceğimiz her şey mevcut. Yılbaşında davetlilerinize özel hazırlayacağınız küçük bir hediyeyi oturma düzenine göre yerleştirerek küçük jestler yapabilirsin.

 

       

 

Bu masada ise kırmızı rengin aksine mor hâkim. Klasik görüntüden uzaklaşmış kendi zevkine göre dizayn edilmiş bir masa ile sıradan olmaktan kurtarabilirsin. Yılbaşı sofra dekorasyon için masada fazla sunum tabağı kullanmamakta fayda var. Hareketi kısıtlayacağı gibi gözünüzü yoran bir görüntüye yol açabilir.

 

           

 

Işıl ışıl bir yılbaşı masası istiyorum diyorsan bu masa tam sana göre. Çam ağacı şeklindeki mumlar sence de çok göz alıcı değil mi? Altın sarısı ve yeşilin hakim olduğu bu masada her şey kusursuz görünüyor.

 

             

 

Davetlilerimi sofrada değil ayakta ağırlamak istiyorum diyenlere gelsin bu öneri... Açık büfe tarzında hazırlayacağın masada, istediğin yiyeceği sergileyebilirsin. Bizim önerimiz konsepte uygun bir yılbaşı pastası ve kolay atıştırmalıklar. İçki sunumu da yapabileceğiniz bu tarz masalarla misafirlerini şaşırtabilirsin.

 

                

 

Doğallıktan hoşlananların çok seveceği yılbaşı sofra dekorasyon önerilerimiz arasında bu masa var... Ahşap bir masaya sahipseniz bu görüntü tam size göre. İhtiyacınız olanlar birkaç mum ve yılbaşı topları. İki aksesuarla hem sade hem de şık bir görüntü elde edeceğinizden emin olabilirsiniz.

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr