Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Aile / Çocuğunuzun Özel Günlerini Kısa Film Yaptırın >>
0

Babyshower partilerinin popüler olduğu bugünlerde yükselen bir diğer trend de kısa film haline getirilen videolar. Çocuğunuzun ilk yaş gününü, diş buğdayını ya da kendi doğum anınızı video halinde kaydettirerek ilerleyen zamanlara tatlı bir anı bırakabilirsiniz.

Fotoğrafların önemli birer anı olarak kaldığını düşünen ama hiçbir şeyin hareketli görüntüler kadar etkili olmadığına inananlar tarafından tercih edilen kısa filmlerin en büyük avantajı bebeğinizin ilk adımını, doğum anını ya da ilk yaş günü pastasını üflerken yaşadığı heyecanı yıllar sonra bile hareketli halde izleyebilmek. 

Ailelerin en özel anlarını unutulmaz videolar halinde onlara sunmak için Kısa Bi Film’i kuran Elif Yıldız ve eşi Tuncay Orhan da bu keyifli anları müzikle destekledikleri videolarla ölümsüz hale getiriyorlar. Eskişehir’de sinema televizyon okurken,  şimdiki eşi fotoğrafçı Tuncay Orhan’la tanışan Yıldız’ın en büyük avantajı işine olan tutkusu. Tutkusu sayesinde ailelerin heyecanlarına en az onlar kadar eşlik edebilen Elif, bu sayede ortaya duygusu yoğun harika işler çıkartıyor. 

Yeni doğan, doğum günü, baby shower  ve düğünleri hazırladığı kısa filmle unutulmaz hale getiren Elif Yıldız sayesinde hikayesi olan kısa videolar oldukça popüler olacak gibi görünüyor.

Siz de www.kisabifilm.com adresinden detaylı bir bilgi alarak bebeğinizin en özel anlarını kayıt altına alabilir, Elif Yıldız tarafından hazırlanan kısa filmlerden bazılarını izleyerek en yakın etkinliğiniz için ilham alabilirsiniz.

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr