Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Aile / Babalar Gününde Yapılacak Aktiviteler >>
1

Her yıl haziran ayının üçüncü pazarında kutlanan babalar günü bu sene 19 Haziran’a denk geliyor.

Hayatımızdaki en önemli kişilerin başında gelen babalarımız için ne yapsak az. OXXO ailesi olarak fikir olsun diye babalarınız ve eşleriniz için babalar günü aktivitelerini sizin için derledik. Babalar gününün Pazar gününe gelmesi her etkinliği rahatlıkla yapabilmemizi sağlıyor. Bu özel günde dedeniz veya babanız da hayattaysa eşlerinizle birlikte tüm aile etkinlik yapmak çok güzel olacaktır. Sende babalar gününde ne yapılır? diye düşünüyorsan yazımızı okumaya devam et. Babana hediye almanın dışında nasıl mutlu ederim diye düşünüyorsan öncelikle babanın istek listesini gözden geçirmelisin. 

                                  

Çocukları henüz küçük olan babalara sürpriz yapmak ise annelere düşüyor. Çocuğunuz 9-12 yaşları arasında ise babalarıyla birlikte vakit geçirebilecekleri bir gün armağan edebilirsiniz.  Kitchen Creates İstanbul’da 19 Haziran saat: 14.00’da düzenlenen “Babamla Mutfaktayız” adlı etkinlikle bu özel günün tadını çıkarabilirsiniz. Etkinliğe katılmak için 2 kişilik (Baba-çocuk) davetiyeyi Biletix’ten satın alabilirsiniz.

Bizim önerimiz cumartesi ve Pazar günleriniz boşsa iki günlük bir plan yapabilirsin. İki günlük tatilini maceraperest bir babaya sahipsen birlikte yamaç paraşütü yaparak renklendirebilirsin. Onun dışında Pazar gününü güzel bir kahvaltı ile başlatabilirsin. Ailecek geçireceğiniz Pazar günü eminiz hepinize çok iyi gelecek. Ramazan ayının içinde bulunduğumuz için oruç tutan babaları da unutmadık :) Baban için hoş bir mekânda iftar organizasyonu düzenleyebilirsin. İftar için önerimiz İstanbul’daysan boğaz turu yapan teknelerden birinde yerini ayırtabilirsin. Gece boyunca eğlenmek ve müziğin tadını çıkarmak istiyorsanız. Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'nda MFÖ konserine bilet alabilirsin. Biletlere buradan ulaşabilirsin.

Tüm Babaların ve baba adaylarının Babalar Günü Kutlu Olsun. Keyifli Pazarlar :)

Görseller: Shutterstock


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr