Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Yaşam / İnsan Psikolojisinde Aşk >>
0

Hepimiz biliyoruz ki insan psikolojisinde aşk sadece bir günün değil tüm hayatımızın konusudur. Yaşamımız boyunca aşık olduğumuz zamanlarda kafamızdaki en büyük soru işaretleri o kişiye nasıl aşık olduğumuz ve o kişiden neden etkilendiğimizdir.

O zaman sizlerle aşk hakkında bilmeniz gereken bir kaç psikolojik bilgiyi paylaşmak istiyoruz.Bakalım yapılan psikolojik araştırmalar sonucunda ortaya çıkan bu bulgular aşk hayatınızda nasıl bir rol oynayacak?

                                                                 

Bir kişiyi ilk görüşte etkilemek istiyorsanız sadece 4 dakikanız olduğunu biliyor muydunuz?  Ve bu 4 dakika içerisinde konuştuklarınızın değil de ses tonunuzun, bakışınızın ve duruşunuzun önemli bir rol oynadığını özellikle belirtmek isteriz.

Eğer karşınızdaki insanla uzun süreli bir  ilişki yaşayacaksanız kişinin çekici vücuduna karşı, çekici bir yüzü olması gerektiğini ve buna önem verdiğinizi fark ettiniz mi?

Sanırım hepimiz yaşamışızdır o duyguyu.. Kalbimizde uçuşan kelebekler..

Siz fark etmeseniz de insan psikolojisinde karnımızı ağrıtan ve içimizi kıpır kıpır yapan o kelebekler size savaşmanız veya kaçmanız gerektiğinin sinyalini veriyor.
Yaşanan bu adrenalin sonucunda ise karar sizin..

Eğer aşkınızı yaşamaya karar verdiyseniz dikkat etmeniz gereken önemli bir konuda eşinizle kişilik aşkı bulmanız dileğiyle..


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr