Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Yaşam / Film Setinde Başlayan Hollywood Aşkları >>
0

Kimi oyunculuğuyla, kimi sahne performansıyla, kimi ise stiliyle hepimizi büyülüyor. Hollywood yıldızlarının stilleri ve performansları kadar aşk hayatlarını da bir o kadar takip ediyoruz. Hollywood’un en kalıcı aşk hikâyelerinin sette doğduğu da bir gerçek. Hollywood’un parlamaya başladığı dönemlere baktığımızda ilham veren güçlü ilişkilerin burada başladığını görüyoruz. Mesela Humphrey Bogart ve Lauren Bacall’un 1944'te To have and Have Not setinde ilişkileri başlamıştı. Clark Gable ve Carole Lombard aşkı ise 1932’de No Man of Her Own setinde doğmuştu. Bugün hâlâ büyük ekranda anlatılan aşk hikâyeleri bir bakıyoruz gerçek olmuş. Sektörün güçlü ve romantik çiftleri aylarca süren çekimlerin ardından doğuyor. Ve bazen filmlerde beyaz perdeye taşıdıkları aşk hikâyeleri unutulsa da gerçek hayattaki ilişkileri ilham vermeye devam ediyor. Biz de baharın içimizde kelebekler uçuşturmaya başladığı bu günlerde oklarımızı Hollywood’un romantik çiftlerine çevirdik. Blake Lively’den Penélope Cruz’a, Alicia Vikander’dan Rachel McAdams’a işte film setinde başlayan romantik çiftler.

 

 

 

 

Alicia Vikander ve Michael Fassbender

Vikander and Fassbender 2016 yılında Light on the oceans adlı filmde Tom ve Isabel adında bir çifti canlandırdıklarında tanışmışlardı. Kısa süre içinde ilişkileri başlasa da kendilerini hep gizli tuttular. Vikender, The Danish Girl filmindeki rolü ile En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Oscar kazandığında bile oldukça mesafeli göründüler. Çift 2017’nin Ekim ayında gizlice İbiza’da evlendiler.

Lucy Boynton ve Rami Malek

Yakın zamanda sette doğan aşklardan Lucy Boynton ve Rami Malek ilişkisi. Rami Malek, Bohemian Rhapsody filminde Freddie Mercury’nin hayatını, Lucy Boynton ise Freddie Mercury’nin partneri Mary Austin’i canlandırıyordu. Rami Malek Palm Springs Uluslararası Film Festivali'nde Çığır Açan Performans Ödülünü alırken sahnedeki konuşmasında ilişkilerini açıklamıştı.

 

 

 

 

 

Blake Lively ve Ryan Reynolds

Blake ve Ryan çifti 2010 yılında Green Lantern filminde bir araya gelmişlerdi. Fakat o dönemlerde Reynolds, Scarlett Johansson ile evliydi, Lively ise Penn Badgley ile birlikteydi. 2010 yılının sonun ikili ilişkilerine son verdi. 2011’in Aralık ayında Reynolds’ın Lively’i ailesiyle tanıştırmak üzere Vancouver’a götürmesi üzerine ikili arasında bir ilişkinin başladığına dair dedikodular ortaya çıkmıştı. 2012’nin Eylül ayında ise ikili dünya evine girdi ve James ve Inez adında iki kızları oldu.

Penélope Cruz ve Javier Bardem

Oscar ödüllü ikili ilk olarak 1992’de İspanyol film Prosciutto Prosciutto  setinde tanışmışlardı. Fakat romantik hikâyeleri bundan çok uzun bir zaman sonra başladı. 2008’de Scarlett Johansson ve Rebecca Hall ile birlikte yer aldıkları Barselona, Barselona film setinde aşkları filizlendi. Çok fazla göz önünde olmayı tercih etmeyen çift 2010 yılında evlendi. Leo ve Luna isminde iki oğulları olan çifti bugüne kadar birlikte 9 filmde yer aldılar.

 

 

 

 

 

Jennifer Lopez ve Ben Affleck

Her ne kadar ayrılmış olsalar da Jennifer Lopez ve Ben Affleck 2000’lerin başında en dikkat çekici çiftler arasındaydı. 2003’te yapımı romantik komedi Gigli setinde ilişkileri başlamıştı. Nişanlandıkları haberi çıkan çift 2004’te Jersey Girl filminde de birlikte yer aldılar. Bundan 18 ay sonra ise üzücü bir şeklide ilişkilerine son verdiler.

Rachel McAdams ve Ryan Gosling

McAdams’ı takip ediyorsan ilişkilerinin çoğunun sette başladığını da biliyorsundur. Tabii ki tahmin edeceğin gibi ikiliyi birlikte görmekten büyük keyif aldığımız The Notebook filminde çift birlikte olmaya başlamıştı. 2005 MTV Film Ödüllerinde The Notebook’un ikonik sahnelerinden birini tekrar canlandırdıkları Hollywood’un ilham veren çiftleri arasında gösterilmeye başladılar.

 

 

 

 

Angelina Jolie ve Brad Pitt

Onlar belki de Hollywood’un ve tabii ki bizlerin sıkı sıkı takip ettiği en ilgi çekici çifti oldular. 2004’ün yazında ikili Mr. & Mrs. Smith çekimleri için bir araya geldi. O dönemlerde Brad Pitt, Jennifer Aniston ile birlikteydi. Ardından Jolie ile Pitt arasında ilişki dedikoduları ortaya çıkmıştı. Hatta bu, takipçileri Jolie Takımı ve Aniston Takımı olarak ikiye bile ayırmıştı. 2005’te Aniston ve Pitt boşandılar ve hemen 1 yıl sonra Jolie bebek beklediğini duyurmuştu. 2014’te evlenen çift ardından 6 çocuk evlat edindiler. 2015 yılında By The Sea adlı dramada birlikte rol alan ikili 2016 yılında boşanacaklarını duyurmuştu.  

 

 

 

 
 
 

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr