Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Yaşam / Beyoğlu Fest Başladı >>
0

25 Mayıs’ta başlayan Beyoğlu Fest büyük bir ilgi ve katılımla devam ediyor. 300’e yakın işletmenin destek verdiği ve katıldığı festival 29 Mayıs’a kadar devam edecek.

“Beyoğlu’nda Yaşıyoruz! Beyoğlu’nu Yaşatıyoruz!” sloganıyla gerçekleşen Festival kapsamında; tiyatro oyunları, film gösterimi, söyleşiler, imza günleri, kültür turları, konserler, sokak oyunları, dans gösterileri, sergiler ve sokak müziği gösterimleri olacak. Festivalin amacı, Beyoğlu’nu yeniden canlandırmak ve bugüne kadar taşıdığı farklı kimlikleriyle buluşturmak oldu. 

                                          

Festival Düzenleme Komitesi, yaşam festivali için yaptığı açıklamada “Tarihsel olarak çok kültürlü bir yapıya sahip olan Beyoğlu, son yıllarda büyük bir kültürel ve fiziksel dönüşüme maruz kalmış ve İstanbul’un kültür, sanat ve eğlence merkezi olma özelliğini yitirmeye başlamıştır. Bizler, Beyoğlu’nun tarihini ve kültürel değerlerini yıllardır korumaya çalışanlar ve Beyoğlu’na sahip çıkanlar olarak Beyoğlu’nu yeniden canlandırmak ve bugüne kadar taşıdığı farklı kimlikleriyle buluşturmak için bir festival organize ediyoruz.” dedi.

Haftasonunu festivalde geçirmek isteyenler için ise bir festival takvimi hazırladık. Tüm gün boyunca sürecek etkinliklerde konserler, sergiler, imza günleri ve söyleşiler düzenlenecek.

                 

Festival biletlerine 5 TL ödeyerek buradan ulaşabilirsin.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr