Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / 2016 Yılının En Trend Gözlük Modelleri >>
1

Yaz – Kış severek kullandığımız güneş gözlüklerinin popülerliği gün geçtikçe artıyor. Büyükten küçüğe birçok çeşidin bulunduğu güneş gözlüğü modellerinin 2016 trendleri ise çoktan belli oldu.

Güneş gözlükleri her mevsim temel ihtiyaçlarmızdan biri. Güneşin zararlı ışınlarından gözlerimizi ve göz çevremizi korumamızı sağlayan güneş gözlükleri diğer tüm ürünlerde olduğu gibi her sezon farklı modelleri ile karşımıza çıkıyor. 70'lerden kalma bohem yuvarlak gözlük modellerinden tutunda büyük çerçevelilere ve olmazsa olmaz vintage görünümlü cat-eye gözlüklere kadar her model yeniliklerle hayatımıza giriyor. Kimisi modası hiç geçmeyen gözlükleri tercih ederken kimisi her sezon trendleri yakalamanın peşine düşüyor. Bizde sen trendlerden geri kalma diye bu sezonun en beğenilen gözlük modellerini senin için derledik. 

Her sene trendi yükselerek devam eden büyük çerçeveli gözlükler bu sezonda çok moda. Özellikle oval yüz tipine sahip çok seveceği büyük çerçeveli gözlük modellerine bakmadan geçmeyin. Küçük yüzlü kişilerin uzak durması gereken bir model olduğunu söylemeden geçmeyelim, zira yüzün yarısını kaplayan bir model. Feminen modellerden vazgeçemem diyenler için biçilmiş kaftan olan Cat-eye gözlük modelleri de geçen sene olduğu gibi bu sezon da en popüler modeller arasına girdi.

                               

Renkli camlı gözlüklerde bu sezonun öne çıkan gözlük modelleri arasında yer alıyor. Özellikle genç kızların tercih edeceği bu modeller, pembe, sarı, mavi ve yeşil gibi birçok farklı renk seçeneğinden oluşuyor. Yuvarlak çerçeveli, geniş veya cat-eye modellerde de rahatlıkla bulabileceğiniz renkli gözlükler ile sezona hızlı ve trendy bir giriş yapabilirsin. 

                               

Yuvarlak çerçeveli gözlük modelleri de yükselişi hızla devam eden modellerden. Yuvarlak çerçeveli gözlük modellerinin birçok farklı versiyonu da üretilmeye başladı. Kenarları sivri uzanan yuvarlak çerçeveler yarı cat-eye görünümü ile oldukça popüler. Yuvarlak çerçeveli modeller hemen hemen her yüz tipine uygun olduğundan rahatlıkla tercih edebileceğin modellerden. 

                              

Yarı cat-eye görünümlü yuvarlak çerçeveli gözlük modellerinin yanı sıra klasik yuvarlak çerçeveli gözlükler de oldukça moda. Zamansız ve cool görünümüyle çok sevdiğimiz yuvarlak çerçeveli gözlük modellerini hem şık hem de günlük kombinlerinle severek kullanacaksın. Küçük yüz tipine sahip olan kişilerin çok seveceği bu modeli hemen hemen her markada bulabilirsin.

Görseller: Pinterest

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr