Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Bez Çanta Trendi >>
3

Bahar ve yaz aylarında yükselişe geçen trendlerden olan bez çantalar, günlük ve spor kombinlerimizin en önemli parçalarından. Ünlülerinde sık sık kombinlerinde kullandığı bez çantalar hem kullanımı hem de rahatlığı ile çok seviliyor.

İster plaja ister alışverişe giderken rahatlıkla kullanabileceğin bez çantaları, kendi tarzına göre renklerde seçerek rahatlıkla kullanabilirsin. Bez çantaların bir avantajı da hafif olması, sıcaklarda ağırlığıyla bunaltmayacak bez çantalar vazgeçilmezin olacak.

Bez çantalar işlevsel olması sebebiyle de sıklıkla tercih sebebi oluyor. İster kitap defter taşırken, ister yalnızca kişisel eşyalarını taşırken kullanabilirsin. Üstelik bez çantaların baskıları da oldukça çeşitli mesaj veren bez çantalardan, üzeri desenli bez çantalara düz modellerden renklilere kadar bir çok model bulunuyor. Kot pantolonlar, tişörtler, salaş gömlekler ve spor ayakkabılarınla rahatlıkla kombinleyecein bez çantalar günlük stiline uyacak. Ayrıca bez çantalar adım adım yaklaşan bahar şenliklerinde de seni yalnız bırakmayacak. OXXO tasarımcıları tarafından tasarlanan bez çantalar hem sırt çantası olarak hem de kol çantası olarak kullanıldığından hem cool hem de rahat bir görünüm elde edeceksin.

Bu trendden geri kalma diye sana bir sürprizimiz var 130 TL ve üzeri alışverişlerde yazı baskılı bez çanta bizden sana hediye ! 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr