Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / Yılbaşı Makyajı Önerileri >>
0

Yılbaşı gecesinde göz alıcı görünmeyi kim istemez? Yeni yıl yaklaşırken yavaş yavaş ne giyeceğini ve nasıl makyaj yapacağını düşündüğünü biliyoruz. Ne giyeceğini yılbaşı koleksiyonumuzdan seçerken, nasıl makyaj yapabileceğini sana ilham verecek birkaç makyaj görünümünü seçtik.

Yılbaşı gecelerinde her ne kadar kırmızı rujlar tercih edilse de farklı bir görünüm sergilemek isteyenler için de alternatifler mevcut. Yılbaşının vazgeçilmezi kırmızı ruj makyajları zaman zaman iddialı gibi görünse de ten ve göz makyajını hafif tuttuğunuzda pekte ağır bir makyaj olmayacaktır. Kırmızı ruj makyajını daha iddialı ve dikkat çekici bir görünüme ulaştırmak istersen, derin bir göz makyajı veya smokey eye makyajı ile iddialı bir makyaj ile geceye damga vurabilirsin.

                          

Yoğun göz makyajları da kırmızı rujlar ile çok yakışıyor. İddialı bir makyaj yapmak istediğinde tercih edeceğin bu makyajda saçlarını ve kıyafetini olabildiğince sade tutmalısın. Kırmızı ruj makyajı ile eyeliner da birbirine çok yakışıyor değil mi? Gözlerine ince bir eyeliner çekerek ten makyajını hafif tutup, dudaklarına kırmızı ruj uygulayabilirsin. Kırmızı ruj uygularken dikkat etmen gereken ufak bir ipucu verelim. Kırmızı rujunu uygulamadan önce dudaklarını aynı tonda bir dudak kalemi ile çerçevelersen ve ardından kırmızı rujunu uygulayıp sabitleştirici bir pudra ile üzerinden geçersen, gece boyunca rujunun akmasını veya bozulmasını düşünmeden rahatlıkla yiyip içebilirsin.

Gelelim bir diğer makyaj önerisine, simli, metalik ve renkli gözler bu sene ünlü markaların defilelerinde sık sık karşımıza çıkmıştı. Sokak modasında da görmeye başladığımız simli ve metalik gözleri yılbaşı gecesine taşımaya ne dersin? Böylelikle yılbaşı partisinin yıldızı sen olabilirsin. Hemen hemen her markada bulunan simli far veya eyelinerı gözaltına veya üzerine uygulayarak ışıl ışıl görüneceksin.Metalik farlar ise bu sezonun favorileri arasında yer alıyor. Uygulaması çok kolay olan metalik farları makyajında kullandığında nude ruj kullanarak makyajını tamamlamalısın. Metalik farların, simli eyelinerların ve taşların kullanıldığı makyajlarda odak noktası gözler olduğu için dudakları ten renginde tutmak doğru bir tercih olacaktır.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr