Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Kış Sezonunun Trendi: Bilekte Bot Modelleri >>
0

Bot modelleri Kış ve Sonbahar aylarının kurtarıcısı. Hem şık hem rahat olan bilekte bot modelleri bu sezon modaseverlerin ayrılmaz parçası. Her stile ve tarza hitap eden bot modellerinin birçok farklı modeli ve rengi bulunuyor. Stil sahibi bir görünümün anahtar parçası olan bayan bot modelleri bu sezon farklı detaylarla buluşuyor.

Büyük toka detayları, kalın topuklar ve zımbalar bot modellerinin feminen görünmesini sağlarken, çoğu zaman asi ve cool bir görünüm kazanmasını da sağlıyor. Bayan bot modelleri kesik paçalı kot pantolon modelleri ile, elbise modelleri ve etek modelleri ile çok yakışıyor. Sonbahar-Kış sokak modasının akla gelen ilk parçası olan  bot modelleri kabanlar ve deri ceketler ile ayrılmaz bir ikili.

Hem süet hem de deri olarak üretilen bot modellerine bu sezon kadifeler de eklendi. Birbirinden cool modellerin birbiriyle yarıştığı bu sezonda ilgi odağı olmak an meselesi. Senin için seçtiğimiz anahtar görünümlerden ilham alabilir ve kendi kombinini oluşturabilirsin.

                           

Jean pantolonların ayrılmaz parçası bot modellerinin bu sezon kalın topuklar ve toka detayı ile karşımıza çıktığını söylemiştik. Bilekte biten bot modellerini kısa paçalı veya kesik paçalı pantolon modelleri ile kombinlemek doğru olacaktır. Böylelikle bacak boyun kesilmeyecek ve olduğundan daha uzun görünecek. Eskitme modeller de bu sezonun gözdeleri arasında.

                           

Her sezon birbirinden özel tasarımlarla satışa sunulan OXXO bot modelleri, nakış detayı, feminen bağcıklar ve asi toka detayı ile buluştu. Kaliteli süet ve deriden üretilen OXXO bot modellerinin kalıpları çok rahat. Tüm kış ayağından çıkarmak istemeyeceğin bayan bot modellerini kombinlerken kemer modelleri ve basic tişörtlerini kullanarak zamansız ve cool bir stil elde edebilirsin.

OXXO Bot Modellerini Görmek İçin Buraya Tıkla.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr