Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / Ünlülerin Favori Güzellik Ürünleri >>
0

Ünlü İsimlerin Güzellik Sırları - Ünlülerin Favori Güzellik Ürünleri

Kendimizle özdeşleştirdiğimiz için attıkları her adımı da yakından takip ettiğimiz ünlüler hakkında en çok merak ettiğimiz konuların başında kullandıkları saç ve cilt ürünleri geliyor. Kırmızı halılarda, davetlerde hatta gündelik yaşamlarında bile kusursuz görünmeyi başaran pek çok isim bizi yataktan kalktığımız anda bile mükemmel görünmeye zorluyor. 

Kusursuz cildiyle bir bakanı n dönüp bir daha bakmasına neden olan Alexa Chung, yüz için kullanılan ürünleri hayatından çıkartmazken sarı saçlarıyla herkese ilham veren Blake Lively, banyo sonrası bakım yapmaktan vazgeçmiyor. 

İşte saçıyla ve cildiyle pek çok habere konu alan ünlülerin favori güzellik ürünleri,

 

 

  

Kate Hudson:
Kırmızı halılarda elegan ve trend seçimleriyle takip etmeyi en sevdiğimiz ünlülerden biri olan Kate      Hudson, söz konusu cilt bakımı olduğunda asla taviz vermiyor. Hassas bir cilde sahip olan oyuncu bitki özlü ürünleri kullanmayı tercih ediyor. Elemental Herbology’nin aleo vera ve argan yağı özlerinden yapılan yüz temizleyici jelini gece makyajını sildikten sonra yüzünü temizlemek için kullanıyor. İngiltere üzerinden sipariş verebileceğiniz Elemental Herbology’nın fiyatları 50 ila 300 Pound arasında değişiyor.

 

 

 

 

 

 

 Ashley Benson:
1989 Amerika doğumlu güzel oyuncu Ashley Benson’ın cilt parlaklığı en az gözleri kadar dikkatleri üzerine çekiyor. The Pretty Little Liars dizisinin başarılı oyuncusu yoğun temposunda bakımına özen göstermek için uygulaması kolay ürünleri seçiyor. Setlerde makyaj yüzünden yorulan ve kirlenen cildi için Bioré’nin  Yüz Temizleme maskesini kullanan Benson bunun için sadece bir dakikasını harcıyor. Amerika’da en çok tercih edilen markalardan biri olan Bioré’nin ürünlerini kullanmak için 10 ila 55 doları gözden çıkarmanız  gerekiyor


 

 


 

 

 

 

Emma Stone:
Sempatik kişiliği, ona her yakışan saç rengi ve kusursuz oyunculuğuyla Hollywood dünyasının en sevdiğimiz isimlerinden biri olan Emma Stone da cilt bakımı konusunda hassas isimlerden. Alerjik bir cilde sahip olduğu için doğal ürünlerden vazgeçmeyen oyuncu güzelliğini arılara borçlu. Türkiye pazarında da tercih edilen markalardan biri olan Burt’s Bees’in ürünlerini kullanan Stone, markanın yüz temizleme jelinden vazgeçmiyor. Sabah akşam bu jeli kullanan oyuncu soğuk havalarda dudak çatlamasının da önüne Burt’s Bees’in koruyucusuyla geçiyor.

 

 

 

 



Diane Kruger:
Oyunculuğunu asaleti  ve güzelliğiyle tamamlayan Diane Kruger, Hollywood dünyasının en güzel beyaz tenli ünlülerinden. Kırmızı halılarda bile abartılı makyajdan kaçan, parlak cildini ön plana çıkartan Kruger, güzellikten önce sağlık diyor. Yaz-kış demeden güneş koruyucu kremini süren Diane, cildi için Neutrogena’nın Ultra İnce Güneş Koruyucusunu tercih ediyor. Hassas bir cilde sahip olduğu 
için çok çabuk lekelenen Kruger, 70 faktörlü kremini her  sabah evden çıkmadan önce uyguluyor. Eczanelerde satılan Siz de evden çıkmadan önce cildinize güneş kremi uygulayarak cildinizin erken yaşlanmasının önüne geçebilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

Brooklyn Decker:
Amerikalı model  Brooklyn Decker, fit vücudu ve duru güzelliğiyle sık sık ilham aldığımız isimlerin başında geliyor. Doğal güzellikten yana olan Decker, cilt bakımına oldukça düşkün. Cilt temizleme ürünlerinin yanı sıra gözenek açıcı maskeler de kullanan model, amino asit ve proteinden oluşan pamuklu maskeyi 20 dakika boyunca cildine uyguluyor. Maske bakımını haftada bir tamamlayan Brooklyn bunun için SK-II markasının ürünlerini tercih ediyor.

 

 

 

 

 

 

 

 Sarah Hyland:
Hollywood dünyasının 90 doğumlu genç oyuncuları arasında hızla yükselen Sarah Hyland, sağlıklı saçları ve pürüzsüz cildiyle yaşıtlarına da örnek oluyor. Gençliğinin avantajını kullanan Hyland, sürekli cildiyle oynamayı sevmiyor. Geceleri tonikle cildini temizleyip, kremle nemlendiren genç oyuncu öncelikli olarak sette kullandığı ürünlerin içeriğine dikkat ediyor. İnceltilmiş ürünleri kullanmayı seven Modern Family oyuncusu Giorgio Armani’nin Maestro isimli likit fondöteninden vazgeçmiyor. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jessica Alba:
İki çocuk annesi güzel oyuncu Jessica Alba, sağlıklı yaşama olan tutkusuyla biliniyor. Organik beslenen ve evinde bunun için özel bir alan olan Alba, cildiyle de pek çok kişinin dikkatini çekiyor. Güzelliğin makyajdan önce doğru bakımla geldiğine inanan oyuncu tıpkı Diane Kruger gibi güneş koruyucu sürmeden sokağa adımını atmıyor. Her gün dışarı çıkmadan önce Aveeno’nun 30 koruma faktörlü kremini sürüyor. Bu sayede cildini koruduğuna inanan oyuncu genç kalmanın formülü olarak koruyucu kremleri öneriyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Alexa Chung:
Stiliyle moda dünyasına yön veren Alexa Chung katıldığı defilelerde giydiklerinden daha çok pürüzsüz ve parlak cildiyle konuşuluyor. Cilt bakım ürünlerine saatler ayırmak yerine doğru makyaj ürünleriyle güzelliğini her daim korumayı sevenlerden olan Chung’ın dolabı Laure Mercier’le dolu. Fondöten ya da ağır kapatıcılar yerine Mercier’in BB kremini kullanan moda avcısı bu sayede cilt tonunu korurken her daim sağlıklı göründüğünün de altını çiziyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kristen Stewart:
Twilight serisiyle ünlenen, Robert Pattinson’la yaşadığı aşkla dikkatleri üzerine çeken ve ihanetiyle uzun süre magazin basınının en sevdiği ünlüler arasında giren Kristen Stewart, dağınık görüntüsüne rağmen sağlıklı cildiyle beğeni topluyor. Modadan fazla anlamadığını ve güzellik ürünleriyle çok fazla vakit geçirmediğini söyleyen oyuncu her ne kadar bakımdan uzak olduğu sinyalini verse de Proactiv ürünlerinden vazgeçemiyor. Yatmadan önce cildini temizleyen, tonikleyen ve krem süren Stewart 7/24 cildine özen gösteriyor.

 

 

 

 

 

 

 

Blake Lively:
Gossip Girl dizisiyle hayatımıza giren ve o dakikadan itibaren doğal güzelliği, sağlıklı saçları ve hamilelikte bile beğeni toplayan stiliyle yakından takip ettiğimiz isimlerden biri olan Blake Lively saç bakım ürünlerine oldukça düşkün. Bugünlerde kucağına aldığı kız bebeğiyle  anneliğin tadını çıkartan güzel oyuncu Kerastase’ın ürünlerinden vazgeçmiyor. Haftalık olarak argan yağı bakımı da yaptıran Lively, daha uzun bir süre sağlıklı sarı saçlarıyla bizi kıskandıracak gibi görünüyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr