Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / Üç Boyutlu Makyaj Trendi >>
0

Her sezon podyumlardan sokaklara transfer olan makyaj trendleri, makyaj severlerin kalbini çalmaya devam ediyor. 2017 İlkbahar- Yaz sezonunun öne çıkan defilelerinde gördüğümüz üç boyutlu makyajlar bu sefer çiçeklerden yapıldı. Ten, dudak, göz ve hatta kaşlar bile çiçeklerle buluştu. Günlük hayatta kullanılması bir hayli zor olan bu trendi, podyumlardan sonra festivallerde görebileceğimizi düşünüyoruz. Bahar festivallerinin start alacağı şu günlerde cesaret gerektiren bu makyaj stillerinden ilham alarak sen de dikkat çekici bir siluet oluşturabilirsin. Tek yapman gereken birkaç çiçek alıp deneme yapmak.

 

 

Çiçek Açalım

Gözlerde ve dudaklarda karşımıza çıkan çiçek detayları dikkat çekiyor. Birkaç parça çiçeği dalından ayırarak sen de festival makyajında kullanabilirsin. Gözlerde ve teninde daha kullanışlı olacak bu trendin dudaklarda kullanımı cesaret gerektiriyor. Dalından ayrıştırdığın birkaç renk çiçeği birbirine karıştırarak jel veya krem formundaki makyaj ürünleri ile cildine sabitleyebilirsin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Baharın Dönüşü

Festivallerin favorisi olacak bu makyaj stiline yavaş yavaş gözünüzü alıştırın. Özellikle bohem bir stile sahipsen üç boyutlu makyaj trendi tam sana göre. Yüzünün belli bir bölümüne kullanacağın çiçekler ile baharı ve yazın gelişini tenine yansıtabilirsin. Bu tür üç boyutlu makyajları tercih edeceğin zaman, yüzünde çiçek olmayan diğer yerleri olabildiğince doğal bırakarak dengeyi sağlamalısın.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Çiçek Dudaklar

 

Dudaklara uygulanan çiçeklerin çok iddialı olduğunu söylemiştik. Yine de ben bu trendi dudaklarımda uygulamak istiyorum diyorsan tercih senin. Dudaklarına dudak parlatıcısı uyguladıktan sonra çiçekleri bir cımbız veya parmakların yardımıyla sabitleyebilirsin. Farklı renkte çiçekleri bir arada kullanırsan daha dikkat çekici bir görüntü elde etmiş olacaksın.

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr