Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Parizyen Bir Stile Sahip Olmanın İpuçları >>
0

Parizyen stil, Fransız kadınların özellikle Paris kadınının giyim ve yaşam tarzını ifade eden bir kavramdır. Modanın başkenti olan Paris’te sık sık görebileceğin parizyen kadınların stilinden ilham alarak sen de bir parizyen olabilirsin. Parizyen stilde, dolabında bulunduracağın anahtar parçalar ile stilini oluşturabilir ve cool kombinler oluşturabilirsin. Şekillenmiş köklü bir moda anlayışına sahip olan Paris kadınları zaman içinde kendilerine ait ideal stili oluşturdu ve senelerdir bu stili bozmadan devam ettirebildiler. Dolabına ekleyeceğin birkaç ürün ve stil önerileri ile parizyen bir kadın gibi görüneceğini unutmamalısın.

Parizyen stil için olmazsa olmaz parçalardan biri çizgi desenli tişört ve bluz modelleridir. Dolabında bulunduracağın birkaç çizgili parça ile stiline sade ve şık bir dokunuş yapabilirsin. Hem her zaman giyebileceğin bu parçayı birkaç farklı kıyafetle kombinleyerek farklı stiller de ortaya çıkarabilirsin. Hem cool hem bohem zaman zaman seksi olan Parisli kadınların stilindeki en önemli ipuçlarından biri uğraşılmamış gibi görünmek. Dağınık saçlar ve sade bir ten makyajı ile kusursuz görünmeye çalışmadan stilini oluşturan Fransız Parizyen kadınlarının stiline sahip olmak için dolabında bulundurman gereken parçaları aşağıda bulabilirsin.

 

 

 

Jean 

Parizyen stilin olmazsa olmazlarından biri elbette iyi bir fite sahip bir jeandir. Üstümüze iyi oturan, bizi her daim özgüvenli ve güzel gösterdiğinden emin olduğumuz iyi bir jean pantolonu tüm stillerimizde kullanabiliriz. İster düşük ister yüksek bel olan jeanini ceketlerle ve atletlerle rahatlıkla kombinleyebilirsin. Ayrıca Jean pantolonun dolabımızdaki en sadık dostlarımızdan biri olduğunu da unutmayalım  :) Zamansız bir jeani, basic tişörtünle kombinleyip boynunda bir fular ile parizyen stilini ön plana çıkarabilirsin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Şapkalar

Fransız kadınının ayrılmaz bir parçası olan şapkalar, Parizyen stilin en önemli aksesuarlarından biridir. Hem kışın hem de bahar aylarında rahatlıkla kullanabileceğin şapka modellerini uzun kabanlarla ve triko kazakların ile kombinleyebilirsin. Açık saçlarınla kullanırken şık bir algı yaratabileceğin şapkaları, enseden toplanmış dağınık bir topuzla kullanarak cool ve uğraşılmamış bir görüntüye sahip olabilirsin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kumaş Pantolon

Kumaş pantolon modelleri kadınların dolabı için olmazsa olmaz parçalardan biridir. Hem rahat hem de her zaman kurtarıcı bir parça olan kumaş pantolon modellerini basic tişörtler ve ceketlerle kombinleyebileceğimiz gibi salaş bir kazakla da rahatlıkla kullanabiliriz. Belimizi ortaya çıkarmak için son dokunuşu kemerler ile yaparak stilimize parizyen dokunuşu yapmış olacağız.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rol Değiştiren Fular

Bazı aksesuarları olması gerektiği gibi değil de yaratıcılığını kullanarak kullanmayı seven parizyen kadınlar, fularları pantolon köprülerine bağlayarak veya kemer olarak kullanırlar. Ayrıca fular modellerini ayak bileğinde kolunda ve saç bandı olarak da kullanabileceğini unutmamalısın. Basic bir gömlek ve jeanini hareketlendirmek için pantolonunun belinde bir fular takarak stiline imza atabilirsin.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr