Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / Trend Alarmı: Rapunzel Saçlar >>
0

Uzun saçlıları sevindirecek bir haberimiz var. Bele kadar uzanan rapunzel saçlar geri dönüyor. Ünlü dünyasını şimdiden kasıp kavuran bu saç trendi içi kısa saçlılar maalesef çıtçıtlardan veya saç kaynaklarından yararlanacaklar. Ama zaten saçları uzun olanlar çok şanslılar, bu sezon sizin sezonunuz. Kim Kardashian, Rihanna ve Naomi Campell gibi birçok ünlünün severek kullandığı rapunzel saçları hem toplu hem de açık olarak kullanabilirsin. Ünlüler her ne kadar dümdüz ve dalgalı olarak tercih etse de at kuyruğu yaparak da saçlarını kullanabilirsin.

Her ne kadar trend olsa da uzun saçların bakımını yapmak özen ve uğraşı gerektiriyor. Cansız ve bakımsız saçları uzun olarak kullanmak kötü bir görünüme sebep olacaktır. Bu yüzden canlı ve kırıkları olmayan saçları uzun kullanmalıyız. Rapunzel saçların yaratıcısı Chris Appleton şöyle ekliyor: "Rapunzel saçlar incecik ve parlak olmalı." Yani rapunzel saçların kalın ve çok gür olmaması gerekiyor. Parlalık ise uzun saçların anahtar noktası.

                         

Ne yaparsa yapsın ilgi odağı olmayı başaran Kim Kardashian bu trendin öncülerinden. Hem düz hem dalgalı olarak kullandığı saçlarını genellikle açık olarak kullanan Kim, bakımlı ve canlı saçları ile dikkat çekiyor. Kombinlerine göre saç modeline karar veren Kim Kardashian rapunzel saç modelini kullanan ünlü isimler arasında.

                             

ABD'li oyuncu ve şarkıcı Ariana Grande de rapunzel saç modelleri ile stilini tamamlayan ünlüler arasında. Beline kadar uzanan saçlarını örgülü at kuyruğu modelini ile şekillendiren Grande bakımlı saçları il ön planda. Cansız ve bakımsız saçların rapunzel saç modasına uygun olacağını düşünmüyoruz. Uzun saç modellerinden hoşlanıyor ve saçlarını modaya uygun kullanmak istiyorsan. Saçlarına saç bakım ürünleri ile bakım yapmalı ve düzenli aralıklar ile kestirmelisin.

                  

Uzun saç modellerini birçok farklı şekilde kullanarak rapunzel saç modasına ayak uydurabilirsin. İster örgü ister düz saç modellerinden faydalanarak trende ayak uydur. heart

Görseller: Pinterest


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr