Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Akrep Burcu Stili >>
0

Değişken ruha sahip olan akrep burcu kadını, bu özelliğini stilinde de zaman zaman gösterir. İlgi uyandıran kıyafetleri sık sık stilinin bir parçası haline getiren Akrep kadını seksapalitesi yüksek parçaları çok sever.

Son derece şık giyinen akrep kadınları, her ne kadar çevresindekilere değişik gelse de çok beğenilir. Beğenilmeyi ve iltifat almayı çok seven akrep burcu kadını vücudu saran kıyafetler ile mükemmel vücut hattını gözler önüne çıkarır. Bordo, siyah ve mor renklerini kombinlerinde sık sık kullanırlar. Modayı yakından takip eder ve trend olan her şeyi dolaplarında bulundururlar. İlgi çekmeyi sevdikleri için, en sade kıyafeti bile birkaç küçük detayla ilgi çekici hale getirebilirler. Akrep burcunun stilinde, etekler, elbiseler ve topuklu ayakkabı modelleri olmazsa olmazlar arasındadır.

                       

Akrep burcu kadınının en sevdiği renklerden biri olan bordoyu bu kez aksesuarlara taşıdık. Kemer ve kürk yakalar kış sezonunun anahtar parçaları arasında yer alıyor. En sade kıyafeti bile zengin gösteren kürk yaka çeşitleri OXXO'da yer alıyor. Hem kaliteli hem de şık görünmeni sağlayacak kürk yakaların birbirinden farklı renkleri bulunuyor. Sezonun trendi fırfır detaylı elbise modellerini de çok seveceğinden emin olduğumuz akrep kadınları bu kombin ile tüm bakışları üzerine toplamayı başaracaklar.

                       

Dantelin asaleti ve gizemi bu sefer eteklerde karşımıza çıkıyor. OXXO tasarımcılarının trendlere uygun olarak tasarladığı dantel etek modelleri şık ve gizemli bir stilin anahtar parçası. Dantel etekleri kış mevsiminde topuklu botlar ve spor ayakkabı modelleri ile tamamlayabilirsin. Boğazlı kazaklar ve deri ceketlerin eşlik ettiği kombininde iç giyim olarak dantel sütyenler eşlik edecek.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr