Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / Sonbahar'a Uygun Saç Modelleri >>
0

Geçiş mevsimleri diğer mevsimlere göre saçlarımızı daha rahat kullandığımız mevsimlerdendir. Zaman zaman yağmura yakalanma olasılığımız olsa da serin ve nemsiz hava saçımızın uzun süre şeklini korumasına müsaade eder. Özellikle sonbaharda saç aksesuarları ve şapka modelleri kullanarak stilimizi hareketlendirmekte mümkün. Fötr ve kovboy şapkaların sevilerek kullanıldığı Sonbahar – Kış mevsimlerinde saçlarını toplayıp veya örgü modellerini uygulayıp şapkanı kullanabilirsin.

              

Şapka modellerini Sonbahar aylarına çok yakıştırıyoruz. Her stile ve her tarza uygun olması sebebiyle çok sevilen şapka modellerini kullanırken saçını örgü modelleri yaparak kullanabilir veya ensede dağınık küçük bir topuz yapabilirsin. Sonbaharda en çok kullanılan saç renkleri ise bu sezon ombreler, küllü kumrallar ve kestane tonları bu sezonun gözde renkleri.

                   

Şık saç aksesuarları da Sonbaharda kullanabileceğin ürünler arasında bulunuyor. Saçını dağınık bir şekilde toplayıp, boğazlı kazak modelleri ile şık ve zamansız bir stil oluşturabilirsin. Örgü saç modelleri de her sezon en çok kullanılan ve beğenilen saç modelleri arasında geliyor. Örgü saç modellerini saçına uyguladıktan sonra ellerinle hafifçe dağıtarak uğraşılmamış, cool bir görünüme sahip olabilirsin.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr