Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / Sokak Modası: Balıksırtı Saç Modelleri >>
0

İkili balıksırtı örgüler boksör örgü veya ikiz örgü adıyla da anılıyor. Hepimizin çok sevdiği ve sık sık kullandığı örgü saç modelleri bu sıralar bir hayli popüler. Ardımızda bıraktığımız moda haftalarından sonra gördük ki sokak modası rotasını örgü saç modellerine çevirmiş. Dünyaca ünlü bloggerların da uyguladığı örgü saç modellerini sen de evde rahatlıkla uygulayabilirsin.

Özellikle saçların ıslakken uygulayıp trende uygun bir görünüm elde edebileceğin gibi salaş örgüleri de stilinde tercih edebilirsin. Balıksırtı saç modelleri hem kısa saçlıların hem de uzun saçlıların kolaylıkla uygulayabileceği ve kullanabileceği bir model. Temel olarak balıksırtı örgüyü uygularken, saçını ikiye ayırdıktan sonra küçük bir tutam alarak örgü örmeye başla ve örgü şekillendikçe yanlardan saç tutamları alarak balıksırtı örgünü tamamla. Örgü bittikten sonra ellerinle örgüyü gevşetip daha dağınık ve salaş bir görünüm kazanmasını sağlayabilirsin.

                            

Sana ilham verecek örgü modellerini bir araya getirdik. Hollanda örgüsü olarak ta geçen büyük saç örgüleri geçen sezon olduğu gibi bu sezonda çok trend özellikle sarı ve kumral saçlılara çok yakıştırdığımız bu modeli öğrenmek için birkaç video linkini aşağıda paylaşacağız. Uzun saçlıların çok sevdiği bu saç modelini uyguladığında, bomber ceket ve boyfriend jeanini giyerek sokak modasına imzanı atabilirsin.

                             

Kısa ve ara boy saçlılar ise bu modele bayılacaklar. İki yandan ördüğün saçlarını lastik tokalar ile tutturduktan sonra uçlarını açıkta bırakarak spor bir görünüm elde edebilirsin. Balıksırtı örgü modelleri özellikle günlük hayatta ve spor yaparken de çok tercih edilen bir model. Spor salonunda saçlarını nasıl toplayacağını bilemiyorsan ve sürekli dağılmasından şikayetçi isen balıksırtı örgü modelleri tam sana göre.

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr