Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / Sonbahar'a Uygun Rujlar >>
0

   Sonbahar ve Kış ayları makyajı doya doya yaptığımız mevsimler. Nemsiz hava sayesinde akma ve terleme olmadan kullandığımız makyajımızı farklılaştırmak için başvurduğumuz en basit yöntem ise ruj uygulaması. Makyajda uyguladığımız farklı ruj renkleri sayesinde bambaşka görünümler elde etmek mümkün. Bordo, ten rengi, kahverengi ve kırmızılar derken bu iki mevsimde kullanabileceğimiz birçok ton karşımıza çıkıyor. Peki ruj kullanırken nelere dikkat etmeliyiz? Ve neye göre seçim yapmalıyız? Merak ediyorsan yazımızı okumaya devam et.

Ruj kullanırken dikkat etmemiz gereken en önemli noktalardan biri şüphesiz, cilt ve göz makyajımıza uygunluğu. Sonbahar aylarında genel olarak toprak tonlarında göz farları ve allıklar tercih ediliyor. Buna uygun olarak da bordo ve nude rujların kullanılması doğru oluyor. Son zamanların favorisi bordo ve nude rujlar hemen hemen her markada bulunuyor. Parlak, saten, mat ve likit mat çeşitleri bulunan rujların en çok tercih edilenleri ise mat ve likit mat rujlar. Popülerliği gün geçtikçe artan likit mat rujlar kolay sürümü ve görünümü ile gönlümüzü çalmayı başarıyor. Saten bitişli rujları ise evde kendi yöntemlerinle matlaştırabilirsin. Rujunu uyguladıktan sonra, üzerine bir peçete kapatıp transparan pudra ile üzerinden geçersen istediğin sonuca ulaşmış olacaksın. Böylece mat olmayan rujlarını da evde kolaylıkla değerlendirebilirsin.

Gelelim senin için seçtiğimiz Sonbahar aylarına uygun rujlara;

                                  

1- Burberry Lip Velvet no.437: Kadife matlığında ruj arayışındaysan Burberry mat ruj serisi tam sana göre.  Uzun süre kalıcılığı sayesinde çok seviliyor. 15 farklı renk seçeneği bulunan Burberry mat ruj serisinde birçok renk tonu bulunuyor.

2- Yves Saint Laurent Rouge Volupte: Saten bitişli bu ürün uzun süre kalıcılık vaat etmese de yoğun nemlendirme özelliği ve renkleri ile çok seviliyor. SPF15 içeren YSL rujlar bakım yapar, besler ve nemlendirir.

3- Sleek Matte Me Birthday Suit: Kalıcılığı ve muhteşem 12 rengi sayesinde çok sevilen Sleek rujlar likit mat ruj kategorisinde yer alıyor. Ultra mat yapısı ile çok sevilen Sleek rujların en popüleri Birtday Suit rengi. Nude renkler içerisinde yer alan Birthday Suit toprak tonlarında yapılan ten ve göz makyajlarına çok yakışıyor.

4- Mac- Mocha: Mac mocha ruj esmerlerin çok seveceği bir nude. Her ne kadar saten bitiş kategorisinde yer alsa da Mocha’nın yapısı hafif mat. Transparan pudra ile tamamen mat hale getirebileceğin rujunu turuncu tonlarda göz farı ile kullanabilirsin.

5- Golden Rose Velvet Matte: Mat rujların en popüler markalarından olan Golden Rose başarılı bitişi ve uygun fiyatı ile çok seviyor. Birden çok rengi ve kalıcılığı sayesinde çok sevilen Golden Rose Mat rujlar, mat olmasına karşın kolay sürümü ile de ön plana çıkıyor.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr