Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / Renkli Rimel Trendi >>
0

Zaman zaman hepimiz renkli rimellerin daha genç yaşta olan kişilere yakıştığını düşünürüz. Fakat bu sezon durumlar biraz daha farklı. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen moda haftaları gösteriyor ki İlkbahar-Yaz sezonunda renkli maskaralar sokaklara hızlı bir giriş yapacak. Siyah ve kahverengi maskaralardan sıkıldıysan, makyajına biraz farklılık ve renk katmak istiyorsan renkli rimeller tam sana göre. Renkli rimel kullandığında yapman gereken tek şey ten makyajını ve göz makyajını abartmamak. Doğal bir ten makyajı ve gözlerinde yalnızca renkli maskaralar ile çok cool görünebilirsin.

 

 

 

 

Renkli Maskara

Renkli maskaraları kullanarak, gözlerinizi daha dikkat çekici ve canlı göstermeniz mümkün. Ayrıca görünümünüzü de gençleştirecek renkli maskaraları göz renginize göre seçmekte fayda var. Mavi ve lacivert tonlarda rimeller hemen hemen her göz rengi ile uyar. Böylelikle makyajınızı tamamlamakta güçlük çekmezsin. Hafif bir renkli nemlendirici ve gözaltı kapatıcısı ile makyajınızı tamamlayabilirsin.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pembe ve Turuncu Rimeller

Canlı renklere sahip rimeller, daha çok renkli gözlü ve açık tenlilere yakışıyor. Gözleri daha canlı gösteren turuncu ve pembe tonlarda rimelleri özellikle partilerde ve festivallerde rahatlıkla kullanabilirsin. Günlük kullanımda çok fazla tercih edilmese de İlkbahar ve Yaz aylarında hafif bir ten makyajı ile kumsalda bile severek kullanacağından eminiz. Yalnızca biraz cesaretle sen de bu makyaj trendini deneyebilirsin heart

 

 

 

 

 

 

 

Alışverişe Başlamak için tıkla.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr