Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / İçi Dışı Bir >>
0

Oldukça ince dokunmuş, transparan ve ince kumaş olan tüller iç giyim ve bluzların yanı sıra bu sezon, etekler, elbiseler ve gömleklerde de kullanılıyor. Bu sezon transparan olan tüm parçalar oldukça popüler. Pantolonların, büstiyerlerin ve atletlerin üzerine giyilen tül tişört veya bluz modelleri oldukça cool bir görünüm sağlıyor. Bu sezon karşımıza sık sık sokak modasında da çıkacak olan transparan parçalar eskiye göre cool  bir görünüme sahip. Eskinin seksi ve feminen parçası olan tül parçalar bu sezon taraf değiştiriyor. Aynı anda hem cool hem de cesur bir görünüme sahip.

 

 

Şeffaf Mevsim

Maksimalist bir görünüm sergilemek isteyenler kot pantolon ve atletlerin üzerine tül etek veya tül elbiseler giyerek sezonun sokak modasına ayak uydurabilirler. Tül bluz modellerini, bralet veya büstiyer modellerinin üzerine giyerek hem feminen hem de trend bir kombin oluşturabilirsin. Deri pantolonunla kombinleyeceğin tül veya dantel bluzlar ile hem romantik hem de asi bir stili bir araya getirebilirsin.

 

Maksimalist Tavır

Topuklu ayakkabılar, tül etekler ve pantolonlar bu sezon sokak modasında üçünü bir arada göreceğimizi söyleyebiliriz. Birden fazla aksesuarla destekleyebileceğin kombinini cesur bir hale getirmek senin elinde. Parçaların değişken ruhu sayesinde farklı birçok stilde kullanabileceğin tül etekler için bu sezon dolabında yer açmalısın.

 

 

 

 

 

Şeffaf Spor Tişörtler

Hem elbiselerin üzerine hemde büstiyerler ile tişört olarak kullanabileceğin tül tişörtler OXXO'da! İki farklı renk seçeneği bulunan Tül Tişört modellerini spor bir görünüme ulaştırmak istersen eşofman pantolonlar ve kot pantolonlar ile rahatlıkla kullanabilirsin. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cool Görünüm

Yeni koleksiyonlarımızda da yer alan tül parçalar bu sezonun arzu nesnesi. Tül bluz modelleri cool ve romantik bir görünüm hedefleyenlerin mutlaka dolabında olmalı. 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonunda podyumlarda gördüğümüz tül parçaların sokağa geçiş yapmasıyla transparan parçalar hayatımıza yeniden girdi.

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr