Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / Paris Moda Haftası Güzellik Trendleri >>
0

En büyük moda organizasyonlarından biri olan Paris Moda Haftası gerçekleşti. Dünyaca ünlü birçok ismin katıldığı haftada, katılımcılar kıyafetleriyle olduğu kadar saç ve makyajları ile de dikkat çektiler. Özellikle makyaj ve saç trendlerinin de podyumda sinyallerinin verildiği moda haftasında dikkatimizi çeken güzellik görüntülerini seninle paylaşmak istedik.

Hem tamamen doğal görünümlü siluetlerin dikkat çektiği defilelerde sıra dışı saç makyaj tasarımları da dikkat çekti. Romantik göz makyajları ve saç modelleri denildiğinde akla gelen Elie Saab podyumlarda adeta rüya gibi görüntüler sergiledi. İster günlük yaşamda, ister ofiste, istersen gece dışarı çıkarken ilham alabileceğin saç ve makyaj görünümlerini aşağıda görebilirsin.

 

Çabasız Güzellik

Son birkaç senenin güzel trendlerinden biri de doğallık. Doğal taranmış saçlar, doğal ten makyajı gündelik hayatımızın olmazsa olmazı. Fakat biz bu kusursuz fakat doğal görünümleri hem iş hem de özel hayatımızda rahatlıkla kullanabiliriz. Hafif bir bb krem, rimel ve allıkla elde edebileceğimiz doğal makyajını, rujlar ile geceye veya ofis hayatına uyum sağlayabilirsin.

 

Fırça Darbesi

Bu sezon farklı tekniklerle uygulanan göz makyajları oldukça popüler. Ünlü makyaj artistlerinin cool ve asi stillere uygun olarak yarattıkları fırça darbesi görünümünde ki göz makyajlarını gelecek sezon sık sık göreceğiz. Jel eyelinerlar ile uygulanan bu teknik farklı fırça uygulamaları gerektiriyor.  Birkaç kez deneyerek kendin de oluşturabileceğin bu görünümü sokak stiline de yansıtabilirsin.

 

 

 

 

 

 

 

 

Neon Pembe

Bahar ve yaz aylarının en sevilen renklerinden biri olan pembe bu sezon daha da ön plana çıktı. Özellikle neon tonların öne çıktığı sezonda doğal ten makyajını desteklemek için kullanan makyaj artistleri, dudakları yalnızca hafif bir rimel uygulaması ile destekledi. Makyaj yapmak istemediğin günlerde yüzünü renklendirmek için sen de pembe ruj kullanarak  günlük makyajını tamamlayabilirsin.

 

 

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr