Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Paris Moda Haftası Sokak Stilleri >>
0

Moda Dünyası gözlerini Milano'dan sonra Paris'e çevirdi. Yılın en çok beklenilen etkinliklerinden biri olan Paris Moda Haftası gelecek sezonunun trendlerinin sinyalini verdi. Dünyaca ünlü tasarımcılar göz alıcı koleksiyonlarıyla podyumlara hayat verirken sokaklar da bir o kadar renkliydi. Sokak modasına dahil olan yeni akımlar, zamansız stiller ve en beğenilen bloggerlar sokaktaydı.

 

 

 

 

Pembenin Gücü

Sezonun en trend renklerinden biri olan pembenin en dikkat çekici tonlarını farklı stiller ile sokaklarda gördük. Tonsürton pembe kombinlerin yanı sıra neon pembeler de ön plandaydı. Elbiseler, pantolonlar ve ayakkabılarda sıkça karşımıza çıkan pembe kombinleri çok sevdik. Üstelik pembe, enerjisi yüksek bir renk olduğundan doğru kombinlerde kullanıldığında çok hoş görünüyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Parçaları Birleştir

Moda haftalarında sokaklar farklı stilleri bir arada görebilme imkanı sunuyor. Hem zamansız hem de sıra dışı kombinleri görüp ilham aldığımız Paris Moda haftasında en dikkat çeken kombinler, farklı parçaların bir arada kullanılmasından oluşturuluyor. Çoraplarla birleşen topuklu terlikler, şallarla birleşen şapkalar dikkat çekiyor. Maksimalist trendi sokaklarda görmeye başladığımız günlerde farklı aksesuarları bir araya getirerek farklı kombinler oluşturabilirsin.

 

 

Zamansız Stil

Moda Haftaları birçok ünlü ismi ve bloggerı da ağırlıyor. Özellikle Paris Moda Haftasında sokaklar adeta ünlü akınına uğruyor. Herkesin merakla beklediği Moda haftasında bu sene en çok dikkat çeken isimlerden biri elbette Rihanna’ydı. Uzun paltosu ve çizmeleri ile zamansız bir stile imza atan Rihanna, kombinini şapka, gözlük ve mini çantası ile tamamlamış. Ünlü Blogger, Negin Mirsalehi ise mini elbise, deri ceket ve çizmesi ile çok hoş görünüyordu. Yüksek moda ve trendlerin yanı sıra sokaklarda zamansız ve her zaman kullanabileceğimiz kombinleri de gördük.

 

 

 

 

 

Cool Tavır

Sokak modasında ünlü modeller de cool stilleri ile dikkat çekiyorlar. Stil ikonu gibi görünen modeller must have parçalarla sokak modasında boy gösterdiler. Oversize parçalar, mom jeanler ve sıra dışı aksesuarlarla gördüğümüz kombinlerini doğal toplanmış saçları ve çabasız makyaj görünümleri ile tamamladılar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asi Duruş

Sokak modalarında yalnızca kıyafetler ve kombinler değil saç ve makyaj stilleri de oldukça dikkat çekiyor. Farklı makyaj ve saç trendlerini gördüğümüz moda haftalarında bu kez cesur tercihler dikkat çekti. Renkli göz makyajları, kısacık kesilmiş saçlar asi ve cool bir stili gözler önüne seriyor. Cesaret isteyen saç kesimleri kusursuz ten makyajları ile birliktelik oluşturuyor.

 

 

 

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr