Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / OXXO’dan Kış Sezonuna Uygun Ayakkabı ve Çanta Önerileri >>
0

  OXXO’dan Kış Sezonuna Uygun Ayakkabı ve Çanta Önerileri

Kadınların ayakkabı ve çanta konusundaki zaafları, her sezonun ayakkabı ve çanta trendlerine yön veriyor, tasarımcılar her sezona özel ayrı tasarımlarla farklı renk ve desenlerdeki modelleri vitrinlere taşıyor. Yeni sezonda OXXO’nun da özenle çalıştığı tasarımlar arasında yer alan ayakkabı ve çanta modelleri özellikle deri kumaşın ön plana çıkarılmasıyla sizlerin beğenisine sunuluyor.

Her sezon, trendleri takip eden OXXO tasarımcıları, 2014 Sonbahar/Kış sezonu için deri botları ve çantaları farklı bir stille tasarlayarak, hem şıklığı hem de rahatlığı bir araya getirdi. OXXO’nun kadınlara sunduğu ayakkabı ve çanta kombininin ilki, siyah derinin ve yılan derisi görünümün ihtişamını gözler önüne seriyor. Tamamen şık bir tasarımın ürünü olan bu ayakkabı ve çanta, kullanım alanının genişliği ve rahatlığı sayesinde kadınlara her ortama uyum sağlayabilecekleri ve zahmetsiz şıklığı küçük dokunuşlarla yakalayabilecekleri kombin fırsatları sunuyor.

 

                                        

OXXO’nun yeni sezonda kadınlara sunduğu bu siyah kapitoneli ve zincir detaylı deri çanta, büyüklüğü sayesinde kadınlara bütün gün kullanabilecekleri bir rahatlık sağlıyor. OXXO’nun yeni sezon trendlerini takip ederek, kendi stilini kattığı kapitone dizde biten çizme ile kış sezonunun en trendy parçalarını bir araya getirebilir, siyah deri çantayla şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.

 

OXXO’nun kadınlara sunduğu ayakkabı ve çanta kombinlerinin diğeri ise tamamen kış sezonunda, kötü hava koşularında kolaylık sağlayacak bir stile sahip. 

                             

OXXO’nun beş farklı renge sahip bu sırt çantası, yeni sezonda kullanım alanın genişliği ve rahatlığı sayesinde kadınların gözdesi olacak. Hem şık hem de rahat kombinlerin en dikkat çeken parçası olabilecek bu çanta ile bütün günü geçirebilirsiniz. Ofise giderken bilgisayarınızı ya da alışverişe giderken eşyalarınızı koyabileceğiniz bu çantayla şıklığın ve rahatlığın keyfini çıkarın. OXXO’nun yeni sezonda deri çantaların yanı sıra deri botlara da kattığı stil, kadınlar için sokak stilinin ve şıklığın en önemli detaylarını bir araya getiriyor. OXXO tasarımı kahverengi kısa deri bot ve sırt çantası ile yeni sezonun enerjisini stilinize yansıtın.

 

 

 

  

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr