Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / Non-Touring Makyaj Trendi >>
0

Kontür trendini bu sezon bir kenara bırakıyoruz. Yoğun ve bir hayli abrtılı bir görünüme sahip olmamıza sebep olan kontür trendi bu sezon yerini non-touring makyaj trendine bırakıyor. Non-touring makyaj tekniğinde, makyaj çok doğal bir görünüme sahip. Aslına bakarsak bu teknikte de kontür yapacağız fakat yanına bir de strobing yöntemini ekleyeceğiz. Hem yaklaşan sıcak havalar içinde oldukça uygun olan bu teknik, oldukça hafif. Bu teknikte amaçlanan şey, canlı, taze ve ışıl ışıl bir ten oluşturmak. Birçok ünlü isminde kullandığı bu tekniği yakından inceleyelim.

 

 

Non Touring Makyaj Tekniği

 

Non-touring makyaj tekniğini uygularken kaçınmanız gereken şeylerden biri, kuru ve mat bitişli fondötenler. Makyajınıza başlamadan önce cildinize uygun bir makyaj bazı kullanmak işinizi kolaylaştıracaktır. Örneğin, kuru bir cilt tipiniz varsa nemlendiren ve aydınlık bir görünüm veren makyaj bazlarını kullanarak cildinize hem nem hem de canlılık katmış olacaksınız. Hafif bir bb krem veya renkli nemlendirici ile yüzünüzde renk eşitliğini sağladıktan sonra, aydınlatıcı yardımıyla elmacık kemikleri, burun kemiği ve kaş kemiklerinizi aydınlatarak cildi taze ve canlı göstereceğiz.

 

 

 

 

 

Işılda!

Aydınlatıcı seçerken dikkat etmeniz gereken en önemli noktalardan biri ten renginiz. Bronz ve esmer bir tene sahipseniz altın yansımalı aydınlatıcılar ile cildinizi aydınlatabilirsiniz. Beyaz tenliler ise hem beyaz hem de pembe alt tonu aydınlatıcıları deneyebilirler. Allık seçiminde de yine doğal renkleri abartmadan uygulamak doğru olacaktır. Son olarak elmacık kemiklerinizin alt kısmına çok hafif bronzer uygulayarak makyajınızı tamamlayın. Dudaklarınızda da şeftali ve açık pembe tonları kullanarak taze bir makyaj görünümü elde etmiş olacaksınız.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr