Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / Moda Haftası’nın En Beğenilen Makyaj Stilleri >>
0

Sezonun trendlerini belirleyen en önemli etkinlikler şüphesi moda haftaları. Yükselen trendler ve güncel stilleri gördüğümüz moda haftaları hızlı bir şekilde devam ediyor. New York, Milano, Londra derken sıra İstanbul’a geliyor. Oldukça renkli ve bir o kadar güzel makyaj stillerini gördüğümüz güzellik anlarını senin için bir araya getirdik.

Söylemeliyiz ki yokmuş gibi makyaj ve aydınlık ciltler bu sezonda yükselişte olan trendler arasında. Onun dışında simler, parlak materyaller de bir o kadar revaçta.

                        

Yokmuş gibi makyaj ve aydınlık ciltlerin yükselişte olduğunu belirtmiştik. Aydınlık ve taze görünen ciltler hem cool hem de genç bir görünüm sergilememizi sağlıyor. Cildimiz ne kadar kusurlu olursa olsun, cildi tamamen örtmemek ve gözenekleri kapatmamak çok önemli. Bu sezon kaş kemikleri ve göz pınarlarının oldukça aydınlatıldığına şahit olacağız. Kendi başına da yapabileceğin bu görünümü denemelisin. Yukarı doğru taranmış kaşlar da, sadelik ve doğallığın en önemli unsurlarından dağınık fakat bir o kadar doğal. Evde uygulayabileceğin bu görünümleri yakalamak için ihtiyacın olanlar ise şöyle; bb krem veya renkli aydınlatıcı, rimel, şeftali tonlarında allık ve aydınlatıcı.

                       

Işıltılı gözler ve renkli farlar da cesur makyajlardan hoşlananlar için geri dönüyor. Özellikle defilelerin vazgeçilmezi olan renkli farları bu sezon sokakta da göreceğiz. Metalik farların, renkli parlatıcılarla buluşmuş hali hem çok iddialı hem de cool. Bu tarz yoğun göz makyajlarında da atlanmaması gereken konulardan biri de ten makyajı. Ten makyajını olabildiğince hafif tutmak, yine renkli nemlendiricilerden yardım almak gerekiyor. Dudaklarda ise yine parlatıcılar veya metalik renkte rujlar tercih edilebilir.

Tüm sezonun trendlerini belirleyen moda haftalarını senin için yakından takip ediyoruz. Trendleri ve modayı kaçırmamak için bizi takip etmeye devam et. heart

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr