Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Studio 54 Koleksiyonumuzla Tanış >>
0

80’lere geri dönüş başlasın! 80’li yılların en sevilen trendlerinden olan metalik parçalar bu sezon geri dönüyor. Özellikle kış sezonunda severek kullanacağın metalik parçalar düz renklere eşlik edecek.

Disco ışıltılarını ve ahengini hissedeceğin Studio 54 koleksiyonumuz hazırlanırken New York’ta bulunan meşhur gece kulübünden ilham alındı. Parlak efektler, nakış detayları ve baskı desenleri ile buluşan parçalar hem enerjik hem de trend bir görünüm sergilemene yardımcı olacak.

Hem gündüz hem de gece kullanabileceğin metalik efektli parçaları kadife bomber ceketinle kombinle. Koleksiyonda yalnızca metalik baskılı ürünler de bulunmuyor. Blazer ceketler, kadife parçalar, püsküllü pantolon modelleri ve kot pantolonlar da koleksiyonun en cool parçaları arasında bulunuyor.

                                    

Studio 54 Koleksiyonunun en dikkat çeken parçaları elbette metalik yansımalı ürünler ve kadife parçalar. Hem cool hem de göz alıcı görünmek isteyenlerin çok seveceği bu koleksiyon rahatlığı ve şıklığı bir arada sunuyor. Sıradan kot pantolon modellerinden sıkılanlar için birebir olan metalik baskılı kot pantolonlar hem gündüz hem de gece kullanımı için olmazsa olmaz. Kadife bomber ceket ise adeta arzu nesnesi. İster transparan bodyler ile istersen Büstiyer modelleri ile kombinleyebileceğin bomber ceketleri hareketlendirmek istersen chokerlardan yararlanabilirsin.

                                        

Püskül detaylar Sonbahar-Kış koleksiyonunun en sevilen detayları arasında geliyor. Ceket modelleri ve aksesuarlar derken pantolon modellerine de sıçrayan püsküllere kadife atlet modelleri ve anahtar parça blazer ceketler eşlik ediyor. Zımba detaylı botlar da her stile uygun ve çok rahat. Koleksiyona özel olarak üretilen Studio çantalar da küçük olmasına rağmen çok kullanışlı ve cool. Sen de Studio 54 koleksiyonumuzla stilini baştan yarat kiss

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr