Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / METALIK MAKYAJ TRENDİ // Metalik Aşkına! >>
4

Yıl başına özel hazırladığımız Party Hour koleksiyonumuzla o gecede ne giyeceğine karar verdiysen sıra makyajında! Yılbaşı gecesi parlamayacaksan ne zaman parlayacaksın diyoruz ve sana metalik makyajın püf noktalarını anlatmaya başlıyoruz.

 

 

 

Biraz Cesaret Lütfen

Galaksinin en parlak tonlarına bürünen 2017-18 Sonbahar-Kış sezonunda da metalik renklerin her tonu yüksek modanın radarında. Gümüş veya bronz fark etmiyor, sana uygun metalik tonu bulduktan sonra gece makyajını yapmaya başlayabilirsin. Hem gözlerde hem de dudaklarda kullanmak biraz fütüristik gelse de tek bir bölgeye odaklanarak da gece boyu ışıldayabilirsin.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Nasıl Uygulayacaksın?

Öncelikle metalik tonları kullanmaya karar verdiysen geri kalan tüm makyajını sade tutmanı öneriyoruz. Smokey eye göz makyajında gri ve bronz parlak farlarla bakışlarını aydınlatabilirsin. Gözlere yoğunlaşmak istiyorsan nude bir ten makyajı ve nude rujlar metalik göz makyajını dengelemek için bire bir. Eğer hedefin dudakların ise ki bu gözlerine göre biraz daha iddalı, o halde yine nude ten makyajını, bir iki kat sürdüğün maskaranla tamamlayabilirsin. Yeni yıl gecesinde baştan aşağıya ışıldamaya ne dersin?

 
 
 
 
 
 
 
Yeni yıl koleksiyonumuzu keşfetmek için hemen tıkla!

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr