Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / 2018 Yazında Güzelliğe Dair >>
2

Şu dünyada söylendiği an biz kadınlar için akan suların durduğu nadir kelimeler vardır. Güzellik de onlardan biri. En az moda trendleri kadar bizleri heyecanlandıran güzellik trendleri de her zaman takip alanımızda. Güzellik deyip geçme her sezon onlar da farklı şekilde çıkıyor karşımıza. Geçtiğimiz günlerde içinde bulunduğumuz sezona dair verdiğimiz ip uçları ilkbahardan itibaren biraz değişime uğrayacak gibi. Deneysel, özgür ve bir o kadar da kuralsız bir sezon seni bekliyor. İşte 2018 yazında dikkatleri üzerine çekecek güzellik trendleri…

 

 

Denizden Çıkmışçasına

Yazın denizden ilk çıktığında saçlarının parlak ve yumuşacık olduğu hissiyatını sevmeyen var mıdır? Bu satırları okurken sen de bize katılıyorsan ıslak saç trendine bayılacaksın. Çünkü sezonun belki de en dikkat çekici saç trendi denizkızını andırırcasına parlak, pürüzsüz ıslak saçlar.

Özgür Kesimler

Saçlarını kestirmek için her kuaföre gittiğinde aynı korkuyu yaşıyorsan biraz cesur olmanın vakti geldi. Çünkü bu sezon saçların boyları alabildiğine kısalıyor ve farklı kesim şekilleri uygulanıyor. Saçlarınla oynamanın senin için ne kadar zor olduğunu biliyoruz, ama olur da cesaretini toplayıp radikal bir karar verecek olursan Sarah Fraser, Amandine Renard ve Adwoa Aboah gibi isimlerin modellerinden ilham alabilirsin.

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

Modern Kedi Gözü

Kış aylarının vazgeçilmezi eyelinerlar yazın da seni yalnız bırakmayacak. 50’li yılların ikonik ismi Brigitte Bardot’un da çok sevdiğimi kedi gözü modelindeki eyeliner bu kez daha karakterli, ekstrem ve dikkat çekici. İster geometrik istersen de gözünü tamamen kapatacak şekilde, klasik kedi gözü makyajı 2018 İlkbahar-Yaz döneminde kreatif bir sürece dahil oluyor.

Işıldasın Gözler

Kim demiş parıldamak sadece yeni yıla ve özel gecelere göre diye? Tüm moda haftalarını domine eden bir trend arayışında olsaydık şüphesiz bu parıltılar ve simler olurdu. Simler ve taşlar parti makyajından sıyrılıp gözlerde, dudaklarda ve yanaklarında gündelik hayatına sızmaya başlayacak. Bizden söylemesi…

 
 
 
 
 

 

 

 

 

Tak Takıştır

Bir zamanlar rengarenk tokalarla saçlarını süslediğin akseaurlarla barışmanın vakti geldi. 90’lı yıllarda saçının kenarına iliştirdiğin çıt çıt tokalardan, taçlara 60’ların saç bantlarına kadar bu yaz saçlara renk ve hareket gelecek.

Deneysel At Kuyruğu

Özellikle sıcak havalarda daha sık yaptığın atkuyruğu saç modellerinin boyu ve her zaman kullandığın tokalar değişiyor. 2018 İlkbahar-Yaz trendlerini seninle paylaştığımız yazımızda plastiklerin yükselişinden bahsetmiştik. Bu iddia saç tokalarında da sürüyor. Saç tokası gibi çok küçük bir detayla bile farklı ve cool olmanın anahtarı detaylarda gizli.

 

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr