Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / Makyaj Trendi: Simli Dudaklar >>
1

Tüm moda haftalarında ve sokak stillerinde karşımıza çıkan simli dudak trendi gün geçtikçe daha çok popüler oluyor. Hem defilelerde hem de partilerde görmeye devam edeceğimiz bu trende bir şans ver.

Bu makyajı ilk uygulayan kişi ise Pat McGrath. McGrath bu görünümü Bella ve Gigi Hadid’e de uyguladıktan sonra defilelerin en tren makyajı haline dönüştü. Yavaş yavaş gerekli malzemelerinde ulaşılabilir olması ile sokak modasında da gördüğümüz simli dudak uygulamasını evde kendin de yapabilirsin.

Özellikle yılbaşı yaklaşırken partilerde uygulayarak bakışları üzerine toplayabilirsin. Uygulaması son derece kolay olan bu görünümü kullanması zor olsa da trendi kaçırmayı göze alamıyoruz heartsmiley

Simli dudakların en etkileyici rengi kırmızı. Defilelerin en çarpıcı görüntülerinden olan kırmızı simli dudaklar yılbaşı partileri için birebir. İhtiyacın olanlar ise kırmızı ruj, uygulamak için fırça ve kırmızı simler. Rujunu uyguladıktan sonra, fırça yardımı ile simleri dudaklarına uygulayarak bu görünüme kolayca ulaşabilirsin.

Farklı büyüklükte simler ve metalik etkiler de bu sezon ön plana çıkan makyaj trendleri arasında. Sen de bu görünümü uygulamak istiyorsan, ten ve göz makyajını minimumda tutmalısın. Aksi takdirde çok abartılı bir görünüme ulaşabilirsin. Hafif aydınlık gözler ve doğal ten makyajı ile muhteşem görüneceksin. heart

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr