Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Mevsimin En Hit Bot Modelleri Ve Aksesuarları >>
1

Sonbahar – Kış sezonunun en trend parçalarını senin için bir araya getirdik. Stilimizi tamamlamamızı ve hareketlendirmemizi sağlayan aksesuarlar ve ayakkabılar her sezon farklı modelleri ile karşımıza çıkıyor. Botlardan çizmelere, kürk yakalardan kemerlere kadar birçok çeşidin olduğu moda dünyasında karar vermek çok zor. Sende bu seçimlerde çok zorlanma diye, stilinin anahtar parçası olacak birkaç parçayı bir araya getirdik.

Aksesuarlar tarzımızı değiştirmeden birkaç ufak dokunuşla trend görünmemizi sağlıyor. Sence de süper değil mi? Bir kot bir tişört giydiğinde bile kemer modellerinden faydalanarak stilini hareketlendirmen mümkün. 

                       

Kürk yakalar geçtiğimiz sezon olduğu kadar bu sezonunda öne çıkan parçaları arasında. Özellikle deri ceket, kaban ve hırkalarla kombinlendiğinde havalı ve cool bir görünüme sahip olabileceğin kürk yaka modelleri birçok farklı renk ve çeşitte üretildi. OXXO kürk yakalar yapay malzemelerden üretildiği için gönül rahatlığı ile satın alabilirsin :) Kürk yakaları kombininde kullanırken sade parçalar seçmen gerekiyor, aksi takdirde abartılı bir görünüm elde edebilirsin.

                        

Her sezon ön planda olan kemer modelleri bu sene de çok tercih ediliyor. Yalnızca pantolonlarda değil elbise, gömlek ve hırkaların bellerinde kullanıldığında çok şık kombinler elde edebileceğin kemer modelleri ile cool görüneceksin. Özellikle bu senenin hot trendi olan çift tokalı kemer modelleri en çok satan ürünlerimiz arasında. Onun dışında zamansız süetler ve trend metalik kemerler de sevilen kemer modellerimiz arasında bulunuyor.

                        

Şık, feminen ve cool. Tercih senin :) Şık ve feminen kombinlerin vazgeçilmezi süet bot ve çizmeler OXXO'nun yeni sezon favorileri arasında bulunuyor. Özellikle dizüstü çizmeler bu sezon çok moda. Dizüstü çizmeleri elbiseler ve uzun salaş sweatshirtler ile kombinleyerek hem feminen hem de seksi kombinler elde edebilirsin. Tüm zamanların vazgeçilmezi deri postal modelleri de OXXO'da! Cool bir stilin ve sokak modasının vazgeçilmezi postal modellerini dar paça jean modelleri ve ekoseli gömlek modelleri ile kombinlerken parkanı yanına almayı unutma smiley


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr