Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / Makyaj Trendi: Renkli Eyeliner >>
0

2017 İlkbahar-Yaz makyaj trendlerini defilelerle birlikte görmeye başladık. Bu sezon renklerin hakimiyeti devam edecek. Birçok rengin kullanıldığı göz makyajlarına, bu sene renkli eyelinerlar damgasını vurcak. İster gözlerinin üzerine istersen alt kirpik diplerine uygulayabileceğin renkli eyelinerlar ile gözlerini ön plana çıkaracak bir makyaj yapabilirsin. Likit ve jel formda olan renkli eyelinerları uygulamak biraz zor olsa da birkaç uygulamada daha güzel sonuçlar alacağından emin olabilirsin. Renkli eyeliner kullandığında ten makyajında abartıya kaçmamaya dikkat etmelisin. BB krem, kapatıcı, rimel ve hafif bir allık ile makyajını tamamlayabilirsin.

                            

Yazın sık sık göreceğimiz renkli göz makyajlarını nasıl uygulayacağını bilemiyorsan, senin için birkaç araştırma yaptık. Yukarıda gördüğün tarzda göz makyajları yaparak 2017 İlkbahar -Yaz makyaj trendlerine uyum sağlayabilirsin. Sade toplanmış saçlar ve doğal bir ten makyajı ile taze ve canlı görüneceksin.

                                                

Renkli eyeliner seçerken dikkat etmen gereken bir konu var; Ten rengi. Ten rengine uygun renkleri seçersen daha canlı ve taze görüneceksin. Fakat ten rengine uyum sağlamayan renklerle makyajını tamamlarsan yorgun bir görünüm elde edebilirsin. Zaman zaman ise gece makyajlarında iki rengi bir arada kullanarak yoğun bir göz makyajı yapabilirsin, Simli bir jel eyeliner ile kahverengi veya siyah eyelinerını birlikte kullanabilir ve geceye kendini hazırlayabilirsin. Oldukça uygun fiyatlı seçenekleri de olan renkli eyelinerları bu bahar mutlaka makyaj çantanda bulundur.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr