Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Kadife Kıyafetler Nasıl Kombinlenir? >>
0

Kadife parçaları kombinlemek zor olsa da. Aslında dolabında bulunan birkaç parça ile birleştirerek mükemmel kombinler elde etmen mümkün. İstersen kadifeleri birlikte kullanarak kombinleyebilir veya tek parça kadife kullanarak hem günlük hem de şık kombinler elde edebilirsin.

Geçtiğimiz senelerde kadife daha çok gece kıyafetlerinde yada şık parçalarla karşımıza çıkmış ve günlük yaşamda kullanmamız zor olduğundan pek sokaklarda görmemiştik. Fakat bu sene diğerlerinden çok farklı! Bu sene kadifeler bomber ceketler, bluzlar, etekler ve elbiseler gibi aklına gelecek her parçada karşımıza çıkıyor. Kadife pantolonlar özellikle 2017 kış sezonunda ön planda olacak. Bol kesim, kısa paçalı kadife pantolon modellerini istersen gömleklerle istersen sweatshirt modelleri ile kullanarak sokak modasına uygun bir kombin elde edebilirsin.

Bu sezon revaçta olan kadife elbiseleri de hem gece hem gündüz kombinlerinde rahatlıkla kullanabilirsin. Gündüz kadife elbiseleri postallar veya spor ayakkabılar ile kombinleyebilir, gece ise topuklu çizmeler veya botlar ile kombinleyerek stilini geceye taşıyabilirsin.

                            

Kadife kıyafetler sezonun gözdesi! Her bayanın dolabında mutlaka bir parça bulunan kadife kıyafetler hem birlikte hem de farklı parçalarla kullanılabiliyor. Kadife bluz modellerini ispanyol paça jean pantolon modelleri ile kombinleyebileceğin gibi etek modelleri ile de deneyebilirsin. Pantolonları şık kombinler elde etmek istediğinde ceketlerle, rahat bir kombinde ise sweatshirt veya tişört modelleri ile tamamlayabilirsin.

                              

Kadife kombinler oluşturmak biraz cesaret istiyor. Farklı tarzda parçaları birleştirmekten korkma ve stiline şans ver. Sokak stilinin olmazsa olmaz parçalarından postallar ve ekoseli gömlek modellerini kadife elbise ile tamamlayarak asi ve cool bir stil oluşturabilirsin. Soğuk havalarda dilersen, elbisenin içine boğazlı bir triko giyerek hem trendlere ayak uydurmuş olacaksın hem de cool bir kombine sahip olacaksın. Sen de kadife kıyafetlerin ile oluşturduğun kombinlerini bizimle paylaş!heart


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr