Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / Kütikül Manikür Trendi >>
0

Her geçen gün farklılaşan güzellik trendleri bu sezon karşımıza kütikül manikür trendini çıkarıyor. Hem cool hem de sıra dışı bir görünüme sahip olan bu trend biraz el beceresi gerektirse de bir kaç uygulamada rahatlıkla uygulanabilir. Kendim yapamıyorum diyorsan, kendini profesyonellerin eline bırakmanı öneririz. Simli oje ve farklı bir renkte oje ile uygulayabileceğiniz bu trendi ince oje fırçaları ile rahatlıkla uygulayabilirsin.

 

 

 

Tertemiz Bir Görünüm

Temiz görünümlü tırnakların sırrı açık renkli ojelerde saklı. Şeffaf ve simli ojeleri kullanarak uygulayabileceğin bu trendi yan tarafta bulunan görselden ilham alarak kendin de uygulayabilirsin. Bakımlı ve temiz görünümden hoşlanıyorsan bu trend tam sana göre. Yalnızca bu manikür trendi etlere çok yakın uygulandığından, tırnak diplerinde kurumaya ve etlerinin sertleşmesine sebep olabilir. Bunun önüne geçmek için tırnaklarını bol bol nemlendirmelisin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koyu Renkler

Koyu renk ojeler uygulanma bakımından açık renkli ojelere göre daha zorlu bir tercih olacaktır. Koyu renkli ojeleri bu trendde kullanmak istersen, açık renk ojelerle kombin yaparak kullanabilir veya tırnak süslerinden faydalanabilirsin. Şık bir görünüm için taşlı tırnak süsleri iddialı bir seçim olabilir. Tırnak taşlarını kendi başına uygulamak hem zaman alabilir hem de zorlayabilir. Taşlı bir manikür tercih edeceğin zaman profesyonellerden yardım almak doğru olacaktır.

 

 

 

 

 

 

Etiketler : oje , oje , manikür trendi , manikür ,

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr