Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Eşofmanları Sokak Stiline Adapte Et >>
2

Eşofman altları artık yalnızca spora veya hafta sonu açık havada gezinirken giyeceğimiz parçalardan değil. Modanın şekillenmesi ile gün geçtikçe hiç beklenmedik parçaların birlikteliklerine şahit oluyoruz. Bunlardan biri de eşofman altları. Birçok ünlü ismin eşofmanları topuklu ayakkabılar ve ceketlerle kullandığını görüyoruz. Yüksek modayı rahat sokak stili ile buluşturan bu trend kısa zamanda oldukça popüler oldu. Sen de eşofman altını gözlükler, ceketler, klasik çantalar ve topuklu ayakkabılarınla kombinleyebilirsin.

 

 

 

 

Topuklular ile Kombinle!

Eşofman altlarının en trend kombini şüphesiz topuklu ayakkabılar ile olan hali. Bella Hadid ve Rihanna'nın ilham olacağı bu stil ile farklı kombinler elde edebilirsin. Gözlük ve bodysuit ile kombinleyen Bella Hadid çok seksi ve cool görünmüyor mu? Rihanna'nın stili ise hem topuklular hem de beyaz spor ayakkabıların ile harika görünecek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sokak Stiline Entegre Et! 

Eşofmanları günlük stilinde en rahat kullanabileceğin stilleri yan tarafta görebilirsin. Spor ayakkabılar ve kot ceketinle kombinleyeceğin eşofman altlarını, omuz çantası veya askılı çantalar ile kombinleyerek cool bir stile dönüştürebilirsin. Eşofman altı ile yaptığın kombinlerde saçlarını tepeden toplayabilir ve doğal tonlarda bir ten makyajı ile cool bir görünüm oluşturabilirsin. Stilini tamamlamak için gözlükler ve fularlardan yararlanabilirsin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Olması Gerektiği Gibi

Eşofman altlarının yükselişte olduğu şu günlerde hemen bir eşofman altına sahip olmak istemez misin? OXXO tasarımcılarının tasarladığı her zaman kullanabileceğin farklı renk ve tasarımlarda eşofman altı modellerini, büstiyerler ve bomber ceketlerle tamamlayarak cool bir sokak stiline imza atabilirsin. Spor ayakkabılar ve gözlükler ile kombinini tamamlamanı öneriyoruz. Buraya tıklayarak alışverişe başlayabilirsin.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr