Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / Kışa Özel Nailart Fikirleri >>
0

Hem çok basit hem de göz alıcı nailartları denemeye ne dersin? Evde kendin yapabileceğin nailart önerilerini senin için derledik. Minimal desenleri ve basitliği sayesinde çok seveceğin ilham verici nail art desenlerini sen de uygula. Bu senenin en trend oje renkleri arasında altın sarısı, siyah, gri ve krem renkleri geliyor. Fazla uğraş istemeyen hem cool hem de basit nailartları birlikte inceleyelim.

       

Bu nailart desenlerini uygulamak çok basit. iki renk oje ile kolayca yapabileceğin bu desenleri için ihtiyacın olan bir şey daha var, minik bantlar. Evde bulunan bantları keserek uygulayabileceğin yada kozmetik marketlerde hazırını satın alabileceğin nail art bantlarıyla vereceğin geometrik şekillerle dikkatleri ellerine çekebilirsin. Mermer deseni yapmak için ise siyah ve beyaz oje, ince uçlu bir fırça ve dağıtmak için bir pamuk kullanarak mermer deseni oluşturabilirsin.

Bu nailartlar ise altın sarısından vazgeçemeyenlere gelsin. Minimal olduğu kadar şık da görünen bu modeller çok basit uygulanıyor, Kozmetik marketlerden satın alabileceğin hazır nailart bantlarını tırnaklarına yapıştır ve ojelerin ile son rötuşları yap. Nailart bantlarının kalıcı olmasını istiyorsan, tırnaklarının üzerinden şeffaf top coat geçerek kalıcılığını arttırabilirsin.

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr