Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / İlkbahar - Yaz Saç Trendleri >>
0

2017 İlkbahar – Yaz sezonu saçlar için oldukça orijinal ve cesur saç modelleri ile geçecek. Hem cesaret isteyen hem de cool görünen saç modellerini birlikte keşfedelim. Küt saçlar, Cher saçı, saç aksesuarları ve yana atılan saçlar hepsini detaylı olarak incelemek istiyorsan yazımızı okumaya devam et.

İlkbahar- Yaz sezonunda da saçlar çabasız ve cool görünümdeler. Modada ön plana çıkan Victorian ve Punk giyim tarzları saç modellerini de etkiliyor. Doğru seçilmiş saçlar, stili ve kombini pozitif anlamda etkiliyor. Hem gündüz hem de gece kullanabileceğin saç modelleri de bu sezon ön planda.

 

 

 

 

 

Küt Saçlar

2017 sezonunda saç modelleri olduğu kadar kesimler de ön planda olacak. Küt saç kesimleri zamansız olduğu kadar cool bir görünüm için olmazsa olmaz. İster kaküllü kesimler istersen klasik küt saç kesimi ile trendi yakalayabilirsin.

 

 

 

 

 

 

 

 

Islak Saçlar

Son birkaç senenin olmazsa olmazı ıslak saç modelleri 2017 İlkbahar - Yaz koleksiyonunda da karşımıza çıkıyor. Feminen ve seksi bir görünüme sahip olan ıslak saç modelleri özellikle gece dışarı çıkarken kurtarıcı modeller arasında bulunuyor. Pratik uygulanışı sayesinde çok sevilen ıslak saç modelleri, özellikle yaz aylarında bir jean şort ve bir beyaz tişörtle bile kullanabileceğin bir model.

Victorian Saçlar

Victorian Giyim Tarzının tamamlayıcısı olan Victorian saçlar bu sezon vazgeçilmezler arasında olacak. Uğraşılmamış gibi görünen dağınık topuzlar hem feminen hem de cool bir görünüme sahip. Doğal tonlarda makyaj ile destekleyebileceğin Victorian saç modellerini koyu renk toprak tonlarında makyaj yaparak geceye kendini hazırlayabilirsin.

 

 

 

 

 

Renkli Saçlar

Geçtiğimiz sezon küçük bir detay olarak karşımıza çıkan renkli saçlar, bu sezon büsbütün karşımızda. Yalnızca uçlarını veya bir kısmını değil bu sezon tamamını boyatıyoruz. Cesaret isteyen renkli saç modellerinin tercih edilmemesindeki sebeplerden biri saçları yıpratması. Çok boyatmak istiyor, fakat boyatamıyorsan bitkisel içerikli saç boyalarını kullanabilirsin.

 

 

 

 

 

 

 

        

 

 

     

 

   Cher Saçı

   60'lı yılların stil ikonu Cher'in ilham olduğu ekstra uzun saçları geçtiğimiz sezon Rihanna, Kim Kardashian ve      Naomi Campell'da görmüştük. Bu sezonda hızını kaybetmeden devam eden bu akım için saçlarının uzun          olması yeterli. Dümdüz fönlenmiş uzun saçlar çabasız ve cool görünüyor. Üstelik saçların uzun değilse de        üzülme ek kaynak veya çıtçıt sayesinde sen de upuzun saçlara sahip olabilirsin.

 

 

 

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr