Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / 2017 İlkbahar - Yaz Paris Couture Haftası Sokak Modası >>
0

Paris İlkbahar Couture haftası başladı. Bu sene soğuk havalar sokak modasının önüne geçmeyi başaramadı. Fotoğrafçı Tyler Joe tarafından fotoğraflanan Paris Couture haftasının en iyi sokak stillerini birlikte inceleyelim.

Hafta boyunca devam eden Couture haftasından, ilham alabileceğin birçok sokak stilini senin için derledik. Stil sahibi görünümler ve en yeni trendleri gördüğümüz yerler elbette sokaklar. Her ne kadar podyumlarda yeni trendleri görsek de daha ulaşılabilir ve günlük hayatımızda görebileceğimiz parçaları moda haftalarının sokak stillerinde görüyoruz.

Paris Couture Haftasının en güzel, en nefes kesici, en yaratıcı stillerini görebileceğin podyum aralarında Olivia Palermo, Ece Sükan ve Bella Hadid’in muhteşem stillerine rastlayacaksın.

                  

Olivia Palermo karşımıza birkaç farklı stille çıktı.Beyazlar içinde şık bir kış stilinden sonra, onu görmeye alışık olduğumuz casual görüntüsü ile sokaklardaydı. Bella Hadid ise deri pantolonu, postalları ve püskül detaylı ceketi ile cool görünüyordu. Ece Sükan ise Kar montunun içine giydiği boğazlı kazağını, kolye ve fuları ile tamamlarken deri etek ve topuklu botları ile dikkatleri üzerine topladı.

                   

Sokaklarda genellikle, deri pantolonlar, kürk ceketler, nakış detaylı ve metalik parçaları sıkça gördük. Aksesuarlar da ise orta boy el çantaları, askılı çantalar ve deri eldivenler ön plandaydı. 2017 bahar koleksiyonlarının yüksek işçilikte göründüğü podyumlarda ise gece kıyafetlerinde tüyler, nakış işlemeler, ışıltılar ve çiçek figürleri öne çıkan detaylar arasındaydı. Couture Week Haftasının hazır giyim kısmında ise, takım elbiseler ve döpiyesler dikkat çekti. İlkbahar - Yaz koleksiyonunda sıkça göreceğimiz pantolon ceket takımlarda militer tasarımlar dikkat çekiyor. Aksesaurlara gelince, yine saçlarda romantik saç aksesuarlarını sık sık göreceğiz.

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr