Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / Her Zaman Trend : Platin Saçlar >>
0

Sarı saçlar her zaman kadınlar için vazgeçilmez olmuştur. Birçok farklı tonu bulunan sarı saç modelleri arasında en popüler olanı şüphesiz platin sarısı. Platin sarısı saçlar hem ünlülerin hem de her yaştan kadının en çok tercih ettiği saç renklerinden biri. Uygulanması ve bakımı her ne kadar zahmetli olsa da hem havalı görünümü hem de muhteşem rengi ile vazgeçilmezlerimiz arasında.

Platin sarısı saçların bakımı da bir hayli zahmetli. Saç açıcı işlemlerin yıpratması sebebiyle boya sonrası da bir o kadar önemli. Bakım yağları, özel şampuanlar ve ısı koruyucu bakım spreylerini sürekli kullanarak hem saç rengini hem de saçların sağlığını koruyabiliriz. Hem uzun hem de kısa saçlar için tercih edilen platin saç renklerini senin için derledik. 

                          

Platin sarısı, sarı saç renkleri içinde en iddialı ton. Bu tonu kullanmak ne yazık ki tahmin ettiğinden daha zor. Herkese yakışmayan platin saç renklerini saçına uygulatmadan önce ten, göz ve saçının asıl rengine dikkat ederek karar vermelisin. Esmer tenli kişilerin çok zor kullanacağı bu tonu yaptırmadan önce bir hayli düşünmesi gerekiyor. Kumrallar ve buğday tenli kişiler ise bir uzmandan yardım alarak doğru renkte karar verebilirler.

                       

Kısa, uzun veya ara boy her kesime çok yakışan platin sarısı saç modelleri en zamansız renkler arasında geliyor. Platin saçları elde ederken saçlar yıprandığı ve kuruduğu için haftada 2-3 kez nemlendirici saç maskeleri ve bakım yağları ile saçlarını beslemeli ve bakım yapmalısın. Aksi takdirde saçların kısa vadede matlaşır, kırılır ve yıpranır. Bu sebeple platin sarısı saç renklerini kullanırken saçın sağlığını ve rengini korumak için saç bakımını aksatmamalısın.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr