Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Yükselen Trend: Dizüstü Çizmeler >>
0

Sonbahar-Kış sezonunun belki de en popüler parçalarından biri dizüstü çizmeler. Feminen görünümü ve şıklığı sayesinde kombinlerin anahtar parçası olacak dizüstü çizme modellerini senin için inceledik. Sokak stilinin ve moda bloggerlarının vazgeçilmez parçası haline gelen dizüstü çizmeleri çok sevdik.

Soğuk kış günlerinin kurtarıcısı olan çizme modelleri hem çok çekici hem de havalı. Topuklu ve topuksuz modelleri bulunan çizme modelleri genellikle süetten üretiliyor. Dizüstü Çizmeler Nasıl Giyilir? Dizüstü Çizmeler Nasıl Kombinlenir? diyorsan yazımızı okumaya devam et. Elbise ve etek modelleri dizüstü çizme modellerinin ayrılmaz bir parçası, mini deri etekler veya triko elbise modelleri önerdiğimiz seçenekler arasında. Salaş kazak modelleri veya tişört modelleri ile de kombinleyebileceğin çizmelerin ile asi ve cool bir görünüm elde edebilirsin.

Pantolon modelleri ile de kombinleyebileceğin çizme modellerini dar deri pantolonlar veya dar paça jeanler ile kombinleyerek daha spor bir stil elde edebilirsin. Üzerine giyeceğin salaş hırka veya kazaklar ile sokak modasına havalı bir adım atacaksın. Sezonun bir diğer trendi olan sweatshirt modelleri de dizüstü çizmeleri kombinleyebileceğin en iddialı parçalar arasında. Hem cool hem de havalı bir görünüme sahip olacağın sweatshirt ve çizme kombinleri ile stilini oluştur.

                         

Dizüstü çizme modellerinin ayrılmaz parçalarından biri de uzun kaban modelleri. Uzun kaban modelleri ile çizmelerini kombinlerken içine giyeceğin mini etek veya elbiseler ile kombini tamamlayarak şık ve seksi bir görünüm elde edeceksin. OXXO tasarımcıları kaliteli süetten üretilen dizüstü çizmeleri senin için tasarladı. 

                          

Boğazlı uzun kazaklar, etekler ve elbiseler ile kombinleyebileceğin dizüstü çizme modelleri ofis stilin içinde birebir. Hem şık hem de rahat olmak istediğin günlerde bu kombinlerden ilham alabilirsin. Sen de OXXO uzun çizme ile trendi yakalayıp kombinlerini bizimle paylaş heart


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr