Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / Hayat Kurtaran Makyaj Hileleri >>
1

Hayat Kurtaran Makyaj Hileleri

Makyaj kadınlar için, özellikle iyi hissetmedikleri ya da daha güzel görünmek istedikleri günlerde en büyük kurtarıcı. Peki küçük önerilerle makyajınızı ve makyaj malzemelerinizi daha uzun süre koruyabileceğinizi söylesek hoşunuza gider miydi?

Aşağıdaki pratik önerilere bir göz atın, sonuçlardan memnun kalacaksınız.

                                                                                     

Rimeli alt kirpiğinize uygularken bazen göz çevresine bulaşabiliyor. Bunu engellemek için plastik bir kaşığı, arkası alt kirpiğinizin altına gelecek şekilde yerleştirin ve rimelinizi bu şekilde uygulayın. Sorun ortadan kalkacak.

 

                                                                                     

Şunu kabul edelim, yeni almış olsanız bile kısa bir zaman içinde maskaralar kuruyor ve fırçanız topak topak oluyor. Maskaralarınızı daha uzun süre kullanabilmek için rimelinizin içine bir ya da iki damla göz damlası ekleyin ve damlanın iyice yayılması için iki elinizde rimeli karışana kadar ovuşturun. Rimelinizi artık daha uzun süre rahatça sürebilirsiniz.

                                                                                  

Dudaklarınızın pul pul dökülmesini istemiyorsanız bebek diş fırçası kullanabilirsiniz. Şeker ve hindistan cevizi yağını vazelinle karıştırın ve bu karışımı diş fırçası yardımıyla dudaklarınıza sürün. Farkı göreceksiniz.

                                                                              

Eyeliner sürdüğünüzde sık sık kontrol etme ihtiyacı hissediyorsanız size küçük bir sır vereceğiz. Eyeliner sürdükten sonra gözlerinizin alt kısmındaki bariyerlere fırça yardımıyla toz pudra sürebilirsiniz. Böylece eyeliner akmayacaktır.

                                                                               

Dudaklarınıza rujunuzu sürme işlemini tamamladıktan sonra rujun kalıcı olması için dudaklarınızın üzerine ince bir peçete kapatın daha sonra peçetenin üzerinden bir fırça yardımıyla pudra sürün; böylece rujunuz gün boyu mükemmel görünecek.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr