Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / 2015 Yılının Rengi Şarap Kırmızısı >>
0

2015 Yılının Rengi Şarap Kırmızısı

Pantone önümüzdeki sezonun rengini seçti: Marsala Şarap Kırmızısı. 2014 yılında ünlülerin kırmızı halı tercihlerinde karşımıza çıkan kırmızın en güzel tonu, yeni sezonda da dolaplarımızda geniş yer bulacak gibi görünüyor. Geçtiğimiz senenin rengi olan orkide moruna göre kombinlenmesi daha kolay ve daha keyifli olan şarap kırmızısı, esmer tenden sarışın tene kadar hemen hemen her ciltle de mükemmel bir uyum yakalıyor.

            

Modadan, dekorasyona dekorasyondan güzelliğe kadar tam bir yıl boyunca neredeyse her alanda etkisini gösterecek olan şarap kırmızısı tasarımcıların 2015 renk paletinde de daha şimdiden yerini aldı. Özellikle altın tonlarıyla kombinlenince  ortaya harika görüntüler çıkartan bu koyu kırmızı, giyende yarattığı asil görüntüyle bütün bakışları üzerinde toplayan bir renk olma özelliğine de sahip.

OXXO Blog olarak bizim önerimiz Marsala Kırmızısını siyahla kombinleyerek boğmamanız.  Kendine güvenen bir tarzınız varsa şarap kırmızısını gri, camel  ve sarıyla tamamlayarak sokak modasına farkınızı yansıtabilirsiniz. 

 

                                              

 

                                                 

 

                                                 

Peki bordo davetlerde nasıl kombinlenmeli?

Gündüzleri kombininizdeki tek parçayı şarap kırmızısı tonlarında seçerken davetlerde bütün olarak bu tonu giymeye özen gösterin. Tepeden tırnağa tek renk olarak kullanıldığında ortaya iddialı ve asil görüntüler çıkarsan Marsala rengi, altın aksesuarlarla tamamlandığında bambaşka bir görüntüye ulaşıyor. Hemen hemen her renkle bir uyum sağlayan bu ton kullanırken klasik görünümü tercih ediyorsanız dore ve sarı gibi renkleri kullanabilir, iddianızı korumayı seviyorsanız da turuncu gibi zıt uyum yakalayan tonları da kullanabilrsiniz.

 

                                              

 

                                             

 

                                             


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr