Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / En İyi Makyaj Temizleme Suları >>
0

Günlük olarak makyajımızı temizlemek ve cildimizi makyaj kalıntılarından arındırmak için başvurduğumuz makyaj temizleme suları birçok markada mevcut. Fakat içerik olarak hem temiz hem de makyajı iyice temizleyip, cildi kalıntılardan arındıran makyaj sularının sayısı oldukça az. Misel su olarak da bilinen bu sular, su kadar saf ve temiz, makyaj temizleme yağı kadar etkili. Temizlerken cildin nem ve yağ dengesini de bozmaması en büyük avantajlarından biri. Senin için önerdiğimiz en iyi makyaj temizleme sularından birini edinip hemen deneyebilirsin.

                                                        

1- Bioderma H2O

İçinde bulunan salatalık özleri ve nemlendirici ile cilde elastikiyet kazandırır. İçerik olan en temiz ürünler arasında gelen Bioderme H20 hassas ve alerjik cilde sahip olan kişilerin çok seveceği bir ürün. İçinde yağ bazlı nemlendiriciler bulunmasına karşın ciltte yağlı bir his bırakmayan bu ürünü mutlaka denemelisin.

2- Garnier Micellar Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu

Makyaj temizleme suları arasında en popüler ürünler arasında olan Garnier Micellar, durulama gerektirmiyor. Tıkalı gözenekleri açar ve cildi yağlardan arındırır. Hassas ciltli kişilerin de rahatlıkla kullanabileceği bu ürün cilde yumuşacık bir his bırakır. Performansına göre fiyatı da çok uygun.

3- Nuxe Demaquillante Micellaire

Gül yaprağı özleri ile güçlendirilen formülü ile çok sevilen Nuxe makyaj temizleme suyu hassas ciltler için birebir. Yüz, göz ve dudaklar için uygun olan formülü, ciltte yumuşatıcı ve yatıştırıcı bir etki sağlıyor.

4- Lancome Express Cilt Temizleme Solüsyonu

İçerdiği doğal kökenli maddeler ile göz, dudak ve ten makyajını hızlı bir şekilde temizleyen Lancome Express Cilt Temizleme Solüsyonu ciltte bıraktığı serinlik hissi sayesinde çok seviliyor. Cildi kir ve toksinlerden arındırıyor ve uzun süre tazelik hissini koruyor.

5- Lierac Misel Temizleme Suyu

Lierac Misel Temizleme Suyu, bal ve detoks özelliğine sahip probiyotikler içerir. Koruyucu etkisi olan keten tohumu ve yatıştırıcı özelliğe sahip ebegümeci özleri sayesinde pürüzsüz ve ferah bir cilde kavuşmanı sağlayacak. Pompalı ambalajı sayesinde de kullanımı rahat olan Lierac Misel Temizleme Suyu Detoks ve ferahlık hissi sağlar. 

 

Yepyeni koleksiyonlarımızı keşfetmek için tıkla.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr