Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / En İyi Deniz Tuzu Saç Spreyleri >>
0

Doğal görünümlü saç modelleri son birkaç senedir çok beğeniliyor. Her stile uyması ve cool görünümü ile kalbimizi çalan doğal dalgalı saçları uygulamakta çok kolay. Evde kendin de yapabileceğin doğal dalgalı saç modellerini nasıl yapabileceğini birkaç ipucu ile sana anlatacağız.

Denizden yeni çıkmış gibi saçlara sahip olmayı kim istemez? Saça doğal etki yaratan, şekillendirirken dolgunluk ve hacim de veren deniz tuzu spreyleri geçen yazdan itibaren hayatımızda. Doğal ve dağınık dalgalar yaratmak için olmazsa olmazlardan biri olan deniz tuzu spreyleri hemen hemen her yerde bulmak mümkün.

Deniz tuzu spreylerini nemli veya kuru saça eşit bir şekilde sıktıktan sonra, ellerinle yukarı aşağı doğru şekil vererek dalgalandırabilir ve doğal bir görünüm yaratabilirsin. Bizim önerimiz deniz tuzu saç spreyini saçına uyguladıktan sonra kurutma makinesi yardımı ile kurutman. Özellikle saçlarını tersten kuruttuğunda daha dalgalı ve hacimli saçları elde ettiğini göreceksin.

Daha belirgin dalgalar elde etmek istersen, saçlarına deniz tuzu spreyini uyguladıktan sonra örebilir ve o şekilde kurumasını bekleyebilirsin. Kuruduktan sonra saçlarını açıp, ellerinle şekil vermelisin. Deniz tuzu spreyi ile saçlarını şekillendirdiğinde daha hacimli atkuyrukları, örgü modelleri ve dağınık topuz modellerini evde tek başına uygulayabilirsin.

Senin için önerdiğimiz deniz tuzu saç spreyleri ise şunlar;

                                 

1-Davines Sea Salt Spray: Rüzgarla kurumuş, kumsal dalgası saçlara kavuşmak isteyenler için birebir olan Davines deniz tuzu spreyi, saçlara şekil verir. Hafif tutuculuk ve mat bir görünüm veren sprey saça doku kazandırır.Saçın uçuşmasını ve elektriklenmesini engeller.

2- Bumble and Bumble Surf Spray: Kumsal dalgası saçlar vadeden spreylerden biri de Surf Sprey saç kremi ve şampuanı da bulunan bu ürün saçlara doğal bir dalga sağlıyor.

3-John Freida Ocean Waves: Saçlara ekstra hacim verip şekillendiren Ocean Waves deniz tuzu spreyi, adından da anlaşıldığı gibi okyanus dalgası saçlar elde etmeni sağlıyor. Saçları çok sertleştirmeden şekillendiren bu spreyi saçlarına sıktıktan sonra vigo ile kurutmalısın.

4- OSIS Sea Salt Spray: Saçlara plaj havası katan OSIS Sea Salt Sprey doğal görünümlü dalgalar oluşturur. Saçlara ekstra haci ve dolgunluk veren deniz tuzu spreyi saçları sertleştirmeden şekillendirir. Tüm saç uzunluklarına ve günlük kullanıma uygundur.

5- Toni&Guy Sea Salt Spray: Hafif bir tutuş ile saçlara dolgunluk ve hacim verir. Her saç tipi işi uygundur. İster nemli ister kuru saça uygulayabileceğin Toni&Guy sprey ile denizden henüz çıkmışçasına saçlara sahip olacaksın.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr