Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / En İyi 5 Nude Ruj >>
0

Çıplak (nude) dudaklar hem günlük makyajımızda hem de koyu göz makyajı yaptığımız gecelerde en çok sevdiğimiz görünümlerden. Günlük makyajlarda nude ruj kullanırken, dikkat etmeniz gereken bir kaç nokta var. Öncelikle cilt tonunuza uygun bir nude ruj seçmeniz gerekiyor. Cilt tonunuza uymayan renkler sizi daha yorgun ve solgun gösterebilir. 

Beyaz tenli iseniz size daha çok pembe, gülkurusu ve şeftali tonlarında olan rujlar yakışacaktır. Buğday tenlilere kahveye dönük nudelar ve şeftali tonlarında ki rujlar doğru tercih olacaktır. Esmerler ise kahverengi ve gülkurusu alt tonlu nude rujları tercih edebilirler. Gelelim bizim sizler için deneyimleyip seçtiğimiz en iyi 5 nude ruja;

                                                 

1- Mac-Kinda Sexy: Markanın en beğenilen ruju olan Kinda Sexy make-up artistler tarafından da en çok beğenilen rujlar arasında yer alıyor. Kinda sexy içerisinde kahvelik barındıran mat yapıda bir şeftali rengi. Kalıcılığı ise çok başarılı.

2- Nars-Anita: Anita doğal dudak rengine çok yakın, gülkurusu ve kahve tonlarında bir ruj. Kinda Sexy'nin aksine bitişi ise satin yapıda, ayrıca kremsi yapıda olduğu için sürümü çok kolay ve nemlendirici etkisi fazla olan rujlardan biri. Kalıcılığı ise muadil kabul edilen satin rujların kalıcılığından bir tık fazla.

3- Golden Rose Velvet Matte 03: Uygun fiyatlı olmasına rağmen çok başarılı bir performansa sahip olan Golden Rose'un Velvet Matte serisinin rujları mat yapıda ve oldukça kalıcı. 03 rengi ise içinde kiremitlik bulundurmayan çok uçuk bir şeftali rengi.

4- Wet n Wild-Bare It All: Yine uygun fiyatlı ve kalıcılık açısından çok başarılı olan ürünlerden biri de Bare It All. Mat yapıda olmasına rağmen sürümü oldukça rahat olan, bu serinin rujlarının opaklığı ise gayet başarılı. Tek kat sürümde bile istediğiniz performansı alabileceğiniz Bare It All, kahverengi alt tonlu bir şeftali rengi. Kalıcılığı ise gayet başarılı.

5- Yves Saint Laurent-Rouge Volupte-01 Nude Beige: Kremsi yapılı rujlardan biri de Nude Beige, beyaz veya buğday tenliyseniz bu ruj tam size göre. Pembe alt tonlu bir bej rengine sahip olan bu ruju makyaj çantanızdan ayıramayacaksınız. Satin bitişi ve nemlendirici yapısı ile dudaklarınızı kurutmadan sağlıklı bir görünüm elde etmenizi sağlayacak. Kalıcığı ise diğer satin rujlar ile aynı.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr