Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Taylor Swift'in Sokak Stilinden İlham Alarak Oluşturabileceğin 4 Stil Önerisi >>
0

Amerikalı ünlü şarkıcı Taylor Swift'in sokak stilini senin için inceledik. Günlük kıyafetlerinde ve sokak stilinde retro parçaları tercih eden Swift, kahverengi ve bordo gibi sıcak renklerden vazgeçemiyor. Zaman zaman tüm stilini tek renkle tamamlayan Taylor, topuklu botları stilinde sıklıkla kullanıyor. Ayakkabı seçimlerinde genellikle günümüz modasından uzak seçimler yapan şarkıcı, vintage parçaları tercih ediyor. Her zaman derli toplu ve sade stili ile dikkat çeken Swift, skinny jeanler ve mini etekler ile kombinlerini tamamlamayı tercih ediyor. Üzerine ise sıklıkla çizgili veya düz renkte trikolar giyiyor.

                                 

Senin için hazırladığımız ilk kombin önerisinde deri çanta ve kısa botları kadife tulum ve crop bir tişört ile tamamladık. Sende Taylor Swift'in bu kombinine yakın bir sokak stilini yakalamak istiyorsan tercihini OXXO ürünlerden yana kullanabilirsin. Kadife tulumunu siyah botları ile kombinleyen şarkıcı, bordo çantası ve beyaz crop tişörtü ile stilini hareketlendirmiş.

                                  

Bordo skinny jean ve örgü detaylı trikosu ile kombinlediği kahverengi çantasını çok sevdik. Sıcak tonları birlikte kullanan Taylor'un bu kombini için yukarıda ki ürünleri seçtik. Bizim önerimiz sıcak tonları bir arada kullanırken ufak numaralarla stilini hareketlendirmen. OXXO ipek şalını boynunda fiyonk yaparak cool ve havalı bir görünüm sergileyebilirsin.

                                    

Burada ise muhteşem süet eteği ve bluzu ile çok şık görünmüyor mu? Deri çantası ve kendine has tarzını yansıtan bağcıklı ayakkabıları ile tamamladığı kombinini biz çok beğendik. Bu kombini deri bootiler ve deri kol çantası ile tamamlamanı öneriyoruz. Süet eteğe ulaşmak istersen bir tık yeterli.

                                    

Zaman zaman baştan aşağı tek renk giyinmeyi sevdiğini söylemiştik. Siyah bir skinny jean ve deri ceketiyle bizce çok havalı görünüyor. Sokak stilinin baş tacı olan sırt çantasını kullanarak stilini rahat fakat bir o kadar da cool hale getirmeyi başarmış.

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr