Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / En İyi 5 Cilt Bakım Ürünü >>
0

Cildimiz hem dış etkenlerden hem beslenme alışkanlıklarımızdan hem de bakım rutinimizden kaynaklanan birçok problemle karşı karşıya kalabiliyor. Bizde senin için cilt bakımının olmazsa olmazı 5 önemli bakım ürününü yazdık. Göz çevresi, maske, tonik, nemlendirici ve temizleme jeli önerilerimizle kendine göre olan ürünü seçebilir ve kullanmaya başlayabilirsin. Cilt problemlerinin en önemli kaynağı susuzluk, nemlendirici kremler veya diğer bakım ürünlerinin asla yerini alamayacağı bu problemi önlemek için, bol bol su tüketmeli cildimizi bakım ürünleri ile desteklemeliyiz. Önerdiğimiz ürünleri satın almadan önce tester ürününü kullanarak olası alerjik reaksiyonlara karşı önlemini alabilirsin. Gelelim senin için seçtiğimiz 5 cilt bakım ürününe;

                                              

1.Kiehl’s Creamy  Eye Treatment:  İçeriğindeki avokado sayesinde en kuru gözaltlarını bile belirgin bir şekilde nemlendiriyor. Gözaltlarımız kapatıcılar, sabitlemek için kullandığımız pudralar ve yorgunluk gibi sebeplerle çok çabuk kuruyor ve bu sebeple zaman içinde kırışıklar oluşabiliyor. 20-30 yaş aralığında bulunan bireyler için tavsiye edilen krem yoğun nemlendirici özelliği sayesinde kırışık oluşumunu önlemeye yardımcı oluyor.

2.Clarins Doux Exfoilant Tonik: Canlandırıcı özellikli bu tonik, içeriğinde bulunan nazik meyve asitleri ile esnek ve parlak bir cilt kazanmanızı sağlıyor. Cildinizin ölü hücrelerden arındırılmasına yardımcı olurken, cilt yüzeyindeki pürüzlerin görünümünü hafifletir ve kullanım sonrasında da cildin doğal peeling işlevini destekler, ışıltılı ve aydınlık bir görünüm vadediyor.

3.Clinique Superdefense  SPF20:  Clinique’in gündüz nemlendiricisi, cildin nem bariyerini güçlendirerek çevresel faktörlere karşı daha korunaklı olmasını ve cilde gün boyu yoğun nemlendirme sağlıyor. İçeriğindeki antioksidan kokteyli ve güneş koruması çizgi ve kırışık oluşumuna karşı cildi koruyor. Bu günlük koruyucu nemlendiricinin hafif yapısı anında cilt tarafından emiliyor ve cilde uygulandığı andan itibaren rahatlama hissi yaratıyor.

4. Yves Rocher Cure Solutions Maske:  İçeriğindeki aloe vera ve moringa peptitleri sayesinde gözeneklerinizi tozlardan ve küçük parçalardan arındırarak derinlemesine temizlenmesini sağlıyor. Donuk ciltlerin ışıldamasını ve ince kırışıkların azalmasını vadediyor.

5. Priori Gentle Facial Cleanser: Hafifçe köpüren hassas temizleme bu temizleme ürünü içeriğinde zararlı maddeler bulundurmuyor. Priori Gentle Facial Cleanser Nazik Günlük Temizleyici cildi nazikçe soyarak pürüzsüzleştiriyor ve ışıltılı bir görünüm kazandırmaya yardımcı oluyor. Makyajı ve günlük artıkları nazikçe temizler. Hassas ciltler dâhil tüm cilt tipleri için uygundur. Bu ürüne yalnızca eczanelerden ulaşabilirsiniz.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr