Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Yeni Sezon Denim Pantolonlarla Sokak Stilini Yakala >>
0

OXXO dolabımızın vazgeçilmez parçası olan denim pantolonları birbirinden farklı tasarımlarla karşımıza çıkarıyor. Skinny, boyfriend, ispanyol paça, bot paça derken yepyeni bir fit ile karşımıza çıkan OXXO Mom fit pantolonlar ile 90'lı yıllara geri dönüş yapacaksınız.  Hem stil hem de rahat olmak isteyenler için birebir olan bu model, Yüksek bel olmasıyla size beklediğiniz konforu sağlarken bol kesimi sayesinde yaklaşan sıcak havalarda sizi bunaltmayacak. Sokak stilinin olmazsa olmaz parçalarından olan Mom Fit pantolonlar ile trendy bir görünüme hazır ol. Senin için hazırladığımız 3 farklı kombinde Mom fit ve vazgeçemediğin skinny pantolonunla sokak modasına ayak uydurabilir. Beğendiğin parçalara bir tıkla ulaşabilirsin. Yeni sezon ürünlerimizi görmek için ise oxxo.com.tr'de Yeniler kategorisini ziyaret edebilirsin. Gelelim senin için hazırladığımız birbirinden stil kombinlere;

                                                  

Sence de çok cool değil mi? Mom fit pantolonlar bacağı sarmayan kesimi sayesinde seni hem fit hem de stil gösterecek. Altına giyeceğin sneakerlar ile sokak stilini yakalarken, boynuna takacağın bandana ile stilini renklendirebileceksin. Kırmızı yağmurluk ise bu sezonun favori parçalarından minimal tasarımı sayesinde, çabasız şıklığın tadını çıkar.

                                                  

Deri ceketlerin tam mevsimi. Ne soğuk ne de bunaltıcı havaların olduğu şu günlerde sokak stilinin en trend parçası şüphesiz deri ceketler. İçine giyeceğin siyah büstiyerinle hem cool hem de seksi bir görünüm elde edebilirsin. Bu kombinde de bizim önerimiz Mom Fit pantolonunu giymen.

                                                  

Bu kombinde skinny pantolonlarından vazgeçemeyenler için. Dolabımızın zamansız parçalarından olan skinny pantolonlar OXXO tasarımcılarının farklı renklerde bahara uygun ve sıradan olmayan stilde yorumlandı. Birbirinden farklı renk ve modelde olan OXXO skinny pantolonlar ister düşük bel ister normal bel istersen yüksek bel tercih ederek stilini oluşturmana yardımcı olacak. OXXO Sneakerlar ve ona uygun beyaz sırt çantası ile kombinlediğinde sokak stilinin yıldızı olacaksın.

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr