Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / Bu Kış Kestiriyoruz: Kakül ve Perçem Modelleri >>
0

En zamansız saç kesimleri arasında bulunan kakül modelleri her sezon olduğu gibi 2017 Kış sezonunda da karşımıza çıkıyor. İster uzun ister kısa ister ara boy saç kesimine sahip olun her yüz şekline uygun bir kakül kesimi bulmak mümkün. Perçemlerden kaşları kapayan kesimlere kadar bir çok kakül modelini bu yazımızda senin için ele aldık.

Saçlarında bir değişikliğe gitmek istiyor fakat karar veremiyorsan bu yazımız senin için faydalı olabilir. Kadınlara hem feminen yerine göre de maskülen bir hava katan kakül modelleri bakım isteyen kesimler arasındadır. Saçlar düz veya dalgalı olmadıkça sürekli fönlemek gerekebilir. Kakülü uzun süre kullanmayı planlıyorsan ayda bir defa kuaföre giderek hızlıca uzayarak şeklinin bozulmasının önüne geçebilirsin. Ayrıca kaküller özellikle kış aylarında şapka ve bere kullanıldığından çok çabuk yağlanabilir. Yanında küçük bir kuru şampuan taşıyarak kirli görünüme karşı önlemini alabilirsin.

                                       

Geniş alınlı kişilerin tercih edebileceği kısa kaküller yüz hatlarını daha belirgin ve şekilli gösteriyor. Kaşları ve gözleri ortaya çıkaran bu kakülü geçtiğimiz sezon da sokak stilinde ve defilelerde sık sık görmüştük. Uzun saçlıların da kısa saçlıların da çok seveceği bu model dümdüz kesimi sayesinde çok hoş görünüyor.

                  

Kaşları kapatan dağınık kaküller de cool ve rahat görünümü sevenler için birebir. Geniş alınlılarında rahatlıkla kullanacağı bu modelde kaşlarımızı kapatarak daha cool ve zamansız bir görünüme kavuşacağız. Üstelik düz ve dalgalı saçlara sahip olanlar yalnızca saçlarını kurutarak bu görünümlere kolaylıkla sahip olabilirler. Kullanımı rahat olduğundan ayda bir kestirerek uzun zaman şeklini koruyabilirsin.

                                           

Perçem modelleri de en zamansız saç kesimleri arasındadır. Hem düz hem de yanlara ayırarak kullanılabilen bu kesim feminen görünümün en beğenilen modellerinden. İster saçlar açıkken ister at kuyruğu istersen topuz saç modelleri ile rahatlıkla kullanabileceğin bu kesimleri severek kullanacağından eminiz. Hemen hemen her yüz tipine uygun olan perçem modelleri her kadın tarafından tercih ediliyor. Zaman zaman beğenilmeyen kaküllerin sonucu olsa da biz perçemleri çok seviyoruz. Hadi sen de bu kışı trend geçirmek için saçlarını kestir heart


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr