Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Nordic Sunset Koleksiyonumuzla Tanış >>
2

Yepyeni koleksiyonumuz Nordic Sunset’le tanışmaya hazır mısın? Kış sezonunun vazgeçilmezi toprak tonlarının hâkim olduğu bu koleksiyonda kazaklardan montlara, pantolonlardan eteklere kadar birçok farklı ürün bulunuyor. İskandinav ülkelerinden ilham alınarak tasarlanan bu koleksiyonun ürünleri doğal ve kaliteli kumaşlardan üretildi.

Süet etek ve gömlekler, kumaş pantolonlar ve kalın hırka modelleri ile 2017 Kış Modasına uygun kombinler elde edebileceğin bu koleksiyondan kendine göre bir parça mutlaka bulacaksın. Ayrıca sezonun trendi kat kat giyinmek değil mi? Nordic Sunset koleksiyonumuzdaki ürünleri birbirleriyle tamamlayarak bu trende ayak uydurabilirsin.

                            

Kalın kumaştan üretilen kışlık pantolon modelleri sezonun trendlerine göre tasarlanıyor. OXXO tasarımcılarının özenle hazırladığı kemer detaylı bol pantolon modellerini süet gömlek ve bot modelleri ile kombinleyerek şık bir stil oluşturabilirsin. Kış sezonunun vazgeçilmezi hırka modelleri ve süet gömlek modelleri de koleksiyonda bulunan parçalar arasında. Uzun kabanlar ile tamamlayacağın bu kombini süet ceketlerle de tamamlayabilirsin. Kombini satın almak için fotoğrafa tıkla.

                           

Kadife pantolonlar, kazaklar ve etekler de Nordic Sunset koleksiyonumuzun göz alıcı parçalarından. Sıcak renkler ve doğal formların buluştuğu koleksiyonda aksesuar olarak pançolar, şallar ve portföy çantalar bulunuyor. Sen de kombinlerken OXXO çanta modelleri ve panço modelleri ile kombinini tamamlayabilirsin.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr