Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / 2015 İlkbahar Yaz Trend Saç Renkleri >>
0

Saçlarda Renk Devrimi

Renkli bir yaza hazır mısınız? Moda dünyasını etkisi altına alan canlı renkler 2015 İlkbahar/Yaz sezonunda saçları etki altına alıyorlar. Işıltılı sarıların, kızıl röflelerin ve bal tonlarının ön plana çıktığı yeni sezonda daha doğal tonlarla iddialı renkler karşı karşıya geliyor. Yeni sezonda dilerseniz Kim Kardashian gibi platin sarısı saçları tercih ederek öncü olabilir dilerseniz de doğal bal tonlarını kullanarak gençliğinizi ön plana çıkartabilirsiniz. Daha özgür ve daha cesur olabileceğiniz beş saç trendini sizin için bir araya getirdik:

1. Şarap Tonları

 

 

 

 

 

 

Sarıdan sıkıldıysanız, koyu renkleri kendinize yakıştırmıyorsanız ve sıradan değil iddialı olmayı seviyorsanız şarap kızılı tonlarına dönmenizin zamanı geldi demektir. Tasarımlardan güzellik ürünlerine kadar pek çok yerde karşımıza çıkan Marsala Şarap Kırmızısı, yeni sezonda kızıl tonlara arkadaş olarak geliyor. Turuncu kızılların yerini alan şarap tonları bu sezonun en iddailı renkleri arasında yer alıyorlar.

 

 

 

 

 

 

 

2. Doğal Ombre

 

 

 

 

 

Ombre akımı daha uzun süre bizimle olacak gibi görünüyor. Diplerin daha koyu uçların açık olduğu bu saç rengi yeni sezonda daha doğal tonlara kayıyor. Akıma uymak istiyor ama demode kalmak istemiyorsanız yeni sezonda diplerinizi koyu tonlarda tutarak saç uçlarınıza doğal sarı ışıltılar atabilirsiniz.

 

 

 

 

 

3. Işıltılı Kahveler

 

 

 

 

 

Doğal oldukları için 2015 İlkbahar/Yaz sezonunda en sevdiğimiz trendler arasına giren ışıltılı kahveler yapay görüntüleri sevmeyenler için kurtarıcı olacaklar. Bazını koyu tutarak alt kısımlara yaptıracağınız ışıltılı kahveleri açık sarı tonlarıyla da dengeleyebilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

4. Platin Sarı

 

 

 

Sezonun en iddialı rengi: Platin sarısı. Aşırı uçların oldukça ön planda olduğu yeni sezonda platin sarısı saçlar iddiasıyla bakışları üzerinde toplamayı sevenler için oldukça büyük önem taşıyor. Neredeyse beyaza kaçan sarı tonlarını tercih ederek farklı yanlarınızı stilinize yansıtabilirsiniz. Doğal görünmedikleri için bizim uzak durmayı tercih ettiğimiz bu ton, saçın da kısa sürede yıpranmasına neden oluyor.

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr